Win: een Pandora armband!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Pandora, gaat het ooit uit de mode? Waarschijnlijk niet. En laten we eerlijk zijn, dat is begrijpelijk. Een sieraad is natuurlijk perfect om cadeau te geven (aan jezelf). Ook voor de mannen in ons leven is Pandora altijd een goede plek om hen naartoe te sturen. Soms hebben ze nu eenmaal een duwtje in de rug nodig. ;-) Maar wat is leuker dan een sieraad kopen? Er één winnen. En dat heeft Vrouwen.nl voor je geregeld.



De meeste vrouwen kopen niet impulsief een mooie armband voor zichzelf, dus hoe leuk is het dat je er één kunt winnen? Vrouwen.nl geeft een Pandora armband ter waarde van €55 weg en uiteraard mag je er een mooie charm bij uitzoeken. Je kunt kiezen uit Freedom, Friendship, Wellness, Curiousity, Spirituality, Happiness, Affection en Health, zodat je de armband helemaal kunt personaliseren. We like. Klik hier om de bedels te bekijken.

Wil jij een Pandora armband met charm winnen? Dan hoef je maar heel weinig te doen. Vul het formulier hieronder in, geef antwoord op de vraag en wie weet krijg jij bericht dat je één van de winnaressen bent.