10 dingen die vrouwen écht in bed willen

Lifestyle door Vrouwen redactie

Het blijft DE vraag die mannen bezighoudt. Wat willen vrouwen in bed? Hoe willen vrouwen bevredigd worden en wanneer komen ze klaar zonder te hoeven doen alsof. Niet alleen voor mannen, voor iedereen zijn deze tien punten informatief. Herken jij je hierin?

1. Zoen vrouwen. Zoen ze echt. Met liefde en passie, alsof er niks anders op de wereld is.
2. Voorspel begint buiten de slaapkamer. Vrouwen vinden het niet opwindend als je zegt: "Kom schat, zullen we naar de slaapkamer gaan om daar een potje te rampetampen? Voorspel, alles." Nee, niet sexy.
3. Vrouwen vinden het heerlijk als mannen de controle nemen. Neem haar aan de hand naar de wildste avonturen.

4. Geef ons vrouwen ook de controle. Macht werkt bij velen als aphrodisiac.
5. Vrouwen willen graag dat het allemaal om hen draait. Niet alleen in het dagelijks leven, ook tussen de lakens.
6. Variatie. Het is doodsaai als je alleen maar het standaard dingetje doet. Mevrouw doet de zeester, meneer duikt er bovenop en dat een uur lang. Daar wordt niemand vrolijk van. Gebruik je fantasie!

7. Rollenspel. Je zou het niet verwachten, maar een rollenspel is heet. Het aannemen van een andere persoonlijkheid staat je toe grenzen verder te overschrijden. Het zit zo: jij doet het zelf niet, maar jouw personage doet het.
8. Dat hij daar beneden zijn kunstje uitvoert met zijn tong. Sommige vrouwen zeggen alleen al het idee dat hij het wil proeven opwindend te vinden.
9. Openbare seks. Niet écht in het openbaar. Maar het idee om bekeken te worden of betrapt te kunnen worden doet iets met een vrouw.
10. Kleed haar langzaam uit. Dat vinden vrouwen sexy. Ruk niet in één keer alles van het lijf, maar doe het in stapjes. Knoop alleen het bovenste knoopje van haar broek open en leg vervolgens de focus op een ander lichaamsdeel. Zo gemeen, maar het werkt zo goed.


Bron, bron, bron, bron, bron