11 stadia die je doorgaat als je kleding hebt besteld

Mode & trends door Mariëlle

OOOOOOHHH YEAH! Je hebt een torenhoge bestelling gedaan op je favoriete webshop waarmee je saldo naar het nulpunt is geschroefd. Geen probleem. Het is voor een goed doel. En je hebt voor 18:00 uur besteld, dus dan heb je het morgen in huis toch? Dat beloven ze, maar dan ben je weer eens vergeten om de kleine lettertjes te lezen. Geen dag tot de bestelling in huis is ga jij de deur uit. Je zit de hele dag voor de deur te wachten, zodat je de bel echt niet kunt missen en toch beweert de beste postbode aangebeld te hebben. Dus niet. Moet je nu nog een dag wachten? Dat overleef je écht niet. Als je de bestelling dan eindelijk hebt, ben je al die trammelant als sneeuw voor de zon weer vergeten. Woehoew! Maar voordat het zo ver is ga je door deze 11 stadia.

1. Woehoew! Ein-de-lijk heb je de hele waslijst aan spullen besteld die je al eeuwen nodig had. Dit gun jij jezelf zo. Dit heb je zó verdiend om... om van alles eigenlijk. Je kunt beter vragen waarom je het niet hebt verdiend.

2. Netjes voor 18:00 uur besteld: check! Dat betekent: morgen in huis.

3. Even kijken hoe laat, waar is die track and trace code?

4. WAAR is die track and trace code?

5. Nog steeds geen track and trace? Dan moet je maar even afwachten. Het pakketje komt sowieso morgen, want je hebt het voor 18:00 uur besteld.

6. Vandaag zou 'ie eigenlijk geleverd moeten worden. Voor de zekerheid zorg je dat er continu iemand thuis is. Tot 15:00 uur ben jij thuis, daarna lost jouw vriend je af. En hij MOET bij de deur in de buurt blijven om de deurbel te horen. In opperste spanning wacht je de hele dag tot jouw vreugdemoment daar is.
Nog steeds niks?
Nope.

7. Waar blijft die verdomde code nou?

8. Hoe kan dat nou? Je checkt de kleine lettertjes en dan blijkt dat er voor 'voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis' zoveel uitzonderingen zijn dat het eigenlijk nooit opgaat. Nu dus ook niet. Blijkbaar.

9. De volgende dag gaat hetzelfde alleen los jij je vriend om 15:00 uur af in plaats van andersom. Wanneer je aan het einde van de dag weer bij de deur wilt kijken of het pakketje met 300 items misschien toevallig tóch door de brievenbus paste -je hebt namelijk nog steeds geen track and trace code ontvangen- zie je ineens een briefje van de bezorger op de mat liggen. Dat je hem morgen kunt ophalen bij de appie. Wat is dat nou weer voor onzin? Hoezo niet vandaag? Hoezo heeft hij hem niet bij de buren afgeleverd? Hoezo heeft hij hem niet bij jóu afgeleverd? Daarom was je de hele dag thuis. En hij heeft niet eens aangebeld, je weet het zeker, dat zou je namelijk sowieso gehoord hebben. Hij heeft niet eens de moeite genomen. Grrr.

10. De volgende dag haal je hem op. YIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA! Jij bent zooo fashionable. Woe! Je wordt er helemaal verlegen van. Alsof jij kunt wachten om het thuis uit te pakken. Als is het maar 5 minuutjes fietsen, je pakt hem tijdens het fietsen alvast uit omdat je wilt zien wat je ook al weer besteld hebt. Wat je eigenlijk wel weet, want je hebt de bestelpagina minimaal 100 keer ververst, omdat je op die verrekte track and trace code zat te wachten die je nog steeds niet hebt.

11. Ah mail: uw pakketje is overgedragen aan de pakketservice. Bekijk uw track and trace code HIER.


Bron, bron, bron, bron