Leugens tussen de lakens waar jij je aan schuldig maakt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wij mensen uniek? Absoluut niet. We hebben allemaal best wel vergelijkbare eigenschappen. Zo vertellen we allemaal weleens een leugentje om bestwil. Ja, jij ook. En zo vertellen we allemaal ook wel eens een leugentje tijdens de seks. Ja, jij ook. Geef maar toe.

1. Je liegt dat je helemaal niet had verwacht dat je bij hem in bed zou belanden. Maar waarom was je dan zo lekker gladgeschoren?

2. "Ik heb nog nooit zó lekker gezoend" zeg je terwijl je aan de lebber van je vorige date denkt. Daar was ook niks mis mee namelijk.

3. "Jij bent zo mooi." "Jij ook" reageer je. Maar het is toch vét raar om een jongen 'mooi' te noemen? Maar wát moet je dan zeggen als hij dat zegt?!

4. "Zeg eens hoe geil je bent" kreunt hij in je oor. "Ik ben zooo onwijs geil" kreun je terug. Terwijl dit echt de anticlimax van de eeuw is.

5. "Oh... euh... dat appje heb ik niet gelezen... HEEL raar dat jouw telefoon zegt dat ik het wel heb gelezen. Ja dat hoor ik wel vaker, zal wel aan mijn telefoon liggen. Maar ik had hem dus echt niet gelezen."

6. "Ja je zit precies goed met je vingers, ik het alleen niet zo'n klaarkomdag."

7. "Ja ik ben écht klaargekomen. Heb je dat niet gemerkt? Ja sorry hoor, ik ga de boel niet faken, zodat jij het wél merkt, dan moet je maar gewoon opletten.

8. "Ik hou van jou." "Ikkeuh... ook..."

9. Jij hebt zo'n lekker lichaam. Zelfs jouw bierbuik is lekker."

10. Yes, we houden contact. Ik bel jou wel. Meteen als ik de deur uitloop laat ik hem overgaan. Nee, niet nu. Ik moet echt gaan. OKE DOEI!


Beeld: ThinkStock en bron