#Komkommertijd: De vreemdste achtergelaten voorwerpen in het vliegtuig

Vrije tijd door Renée

We merken het op de redactie als geen ander: er is geen nieuws. Komkommertijd is officieel aangebroken en daarom dachten we: als we geen echte nieuwtjes kunnen delen, dan maar de hilarische nieuwsitems die resultaat zijn van komkommertijd.

Vandaag: omdat iedereen toch zo lekker in de vakantiesferen is, is een vliegtuig-gerelateerd nieuwtje natuurlijk noodzakelijk. Je raadt namelijk nooit wat mensen allemaal in het vliegtuig liggen (of nog erger: het vliegveld) als ze op plaats van bestemming zijn.

Op zich logisch. Als je uren in het vliegtuig hebt gezeten naar je vakantiebestemming (of naar huis) wil je niets liever dan het verrekte vliegtuig zo snel mogelijk verlaten. Duh. Maar ondanks dat je een koffer bij je hebt van zo'n 20 kilo vergeten mensen toch om hun waardevolle spullen mee te nemen. Zo vindt het vliegtuigpersoneel van British Airways wel heel typische dingen. Denk aan iPads, telefoons, horloges, babyzitjes (!) en zelfs een trouwring. Whut? Met dat laatste vragen we ons af of die persoon dan iets duidelijk probeert te maken of dat het gewoon een enorme chaoot is... ;-) Enne, vergeet je sigaretten niet. Het is dus weleens voorgekomen dat iemand 800 sigaretten liet liggen. Best een duur grapje.