Het dagboek van een SM meesteres: Mijn eerste kennismaking

Intiem door Vrouwen redactie

Seks is leuk. We doen het graag, we kijken er graag naar (geef maar toe!) en we lezen héél graag over wat een ander in bed (onder de douche, op de keukentafel of in de kleedkamers van de lokale sportclub) uitspookt. En het mag allemaal best een beetje pikant, heeft Fifty Shades of Grey wel bewezen. Daarom vanaf nu op Vrouwen.nl: het dagboek van een SM meesteres. Roxy neemt je mee in haar wereld, die vol is van seks, bondage en spannende avonturen.



“Door een goede vriendin die al een tijdje met SM bezig was, kwam ik in de geheimzinnige en spannende wereld van SM terecht. In eerste instantie vond ik SM maar raar en bizar, want: zo zijn we niet opgevoed. Maar huisje, boompje, beestje was het voor mij ook niet helemaal. Nadat ik een aantal SM sessies stil in een hoekje op een luie stoel met een kop koffie in mijn handen had meegekeken, ontdekte ik dat er zoveel meer mogelijk is dan de gewone seksuele handelingen die we allemaal wel kennen. Bovendien vond ik het prachtig dat er echt serieuze gesprekken gevoerd werden voor er een spel gespeeld werd. Dat heb je helaas vaak niet als het over de gewone seksuele handelingen gaat.

Door het boek Vijftig Tinten Grijs hebben gelukkig veel meer vrouwen in de gaten dat er zoveel meer mogelijkheden en voorkeuren zijn wat seks betreft. Je zou kunnen zeggen dat er een seksuele revolutie gaande is! SM houdt niet in dat je steeds verder moet gaan, dat is onzin. Je grenzen bepaal je zelf. Geen enkel SM spel is hetzelfde. En dat is logisch, want ieder mens is anders. Maar we zijn allemaal avontuurlijk ingesteld, anders was Vijftig Tinten Grijs nooit een bestseller geworden.?

Nu hóef je niet meteen naar een winkel te rennen om handboeien, zwepen en dildo’s te halen (mag wel). Eigenlijk hebben wij vrouwen alles al in huis voor een leuk en boeiend spel. Denk aan sjaals, theedoeken en ijsklontjes. Gebruik een theedoek om een blinddoek van te maken, waardoor je iedere aanraking beter voelt, juist omdat je niet kunt zien wat er gebeurt. Of gebruik een panty, sjaal of het koord van je badjas als (hand)boeien. Spannend!

Kijk wel uit dat de boeien nooit te strak zitten; afgeknelde bloedvaten zijn niet sexy.



Ik vind het jammer dat er zo’n taboe ligt op SM. Veel mensen stellen zich lacherig op als het over SM gaat. De naam is eigenlijk fout; SM, wat staat voor Sado Masochisme, klinkt eng. Terwijl SM gaat over elkaar vertrouwen en alles bespreekbaar maken. SM kan inhouden dat iemand het leuk vindt of opgewonden raakt van een paar tikken op zijn of haar billen, maar SM kan ook een spannend berichtje via WhatsApp zijn. Bijvoorbeeld: ik zou het leuk vinden als je geen slipje meer aan hebt als je straks thuis komt. En zo zijn er duizenden opdrachtjes te verzinnen.

Dit kan ook wel eens mis gaan natuurlijk. Zo gaf ik eens één van mijn onderdanen de opdracht zich op een terrein van 3 hectare bos te verstoppen. Hij dacht slim te zijn, trok een camouflagepak aan en verstopte zich onder de bladeren van een boom. Eindresultaat was dat ik de hele middag heb lopen zoeken. Terwijl hij zich doodstil op de vochtige koude grond stilhield. Dat was wél erg spannend, maar een seksspel is er nooit uit voortgekomen; nadat we elkaar hadden gevonden hebben we allebei een warme douche genomen en vonden we een warme kop chocolademelk meer op zijn plaats dan een flinke SM-sessie.”

Wil je meer van Roxy lezen? Bestel hier haar Dagboek van een SM-meesteres. Let op: niet voor de gevoelige meisjes!??

Heb jij een prangende vraag voor Roxy? Stuur (anoniem) een mailtje aan Vrouwen.nl en misschien geeft ze in haar volgende column antwoord op je vraag.

Beeld: Thinkstock