WTF Journaal van 28 juli

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo was er vandaag in het nieuws dat je angst voor roltrappen gegrond is, een vrouw op Facebook moet toegeven dat ze vreemdgaat en dat er schaamluis in je wimpers (!) kan zitten. WHAAT.


Dit is precies de reden waarom je bang bent voor roltrappen
Bang voor liften, bang voor roltrappen... Dat is niets nieuws onder de horizon. Maar wat blijkt nu? Je angst voor roltrappen is compleet gegrond. Een vrouw in China redde eerst haar zoon voordat ze vervolgens naar beneden te pletter viel. De grond zakte letterlijk onder haar voeten vandaan. Hoe dit kan gebeuren is onbekend, maar één ding is zeker: de vrouw heeft het niet overleefd nadat ze vier uur vastzat.


Vrouw moet op Facebook toegeven dat ze vreemdgaat
En plaatst daarbij een foto met het telefoonnummer van de persoon waar ze een affaire mee heeft. Behoorlijk WTF dus. Ten eerste: waarom moet je jezelf zo publiekelijk ten schande zetten en ten tweede: waarom haal je jouw minnaar erbij? Moeten mensen hem opbellen ofzo? Het blijft een raar verhaal.


Je raadt nooit wat je tussen je wimpers vindt
Alhoewel, je raadt het nooit... Je hebt het natuurlijk al hierboven gelezen. Jeuk in je oog? Grote kans dat je dan te maken hebt met schaamluis. Schaamluis ja, dat vindt je namelijk niet alleen down under, maar ook tussen je wimpers en zelfs in je wenkbrauwen. Terwijl je nu waarschijnlijk meteen al jeuk voelt hoef je niet bang te zijn dat er veel gebeurt. Schaamluis brengt namelijk geen schade toe, maar vervelend is het wel. Pas dus op met wie je je mascara deelt. ;-)

Bron