Yes! De Healthbox is weer binnen!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Begin deze maand ontvingen wij voor het eerst een Healthbox.

Een superleuk initiatief om je conscious levensstijl een boost te geven, opgezet door twee health freaks. Als je je abonneert op de Healthbox ontvang je voor €24,95 p.m. iedere maand je portie dagelijkse gezondheid thuis!

De inhoud van de Healthbox is elke maand weer een verrassing, maar dat de inhoud gezond is staat vast. Denk aan producten zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Geen samples of onzin, maar eerlijke full size producten die echt de moeite waard zijn.

Wij zijn heel benieuwd wat de tweede box voor ons in petto heeft!


Dit is hem dan. *Tromgeroffel*


Oeeeehhh, allerlei lekkers en leuks!


Superfood Muesli van de Body & Fitshop. Met deze muesli bij je ontbijt start je iedere dag fris, fruitig en supergezond. De ingredienten zijn een combi van vele superfoods als lijnzaad, gojibessen en cacaonibs. Zo zit de muesli bomvol bouwstoffen waar je je lichaam echt een plezier mee doet.


Buiten het feit dat deze thee in een erg leuk flesje zit, is het een heerlijke verfrissende drank voor een warme dag. De groene thee van Charitea is biologisch, verbetert de darmwerking en is goed voor je huid.


Naar deze raw bar zijn wij erg nieuwsgierig. De Roo’bar Zoethout en Chilly heeft spannende ingrediënten en geeft je energie om de dag door te komen.


Deze crème van drs. Hans Schreuder bevordert een gave, gezonde huid. Binnenkort komt hier nog een uitgebreide review van online.


Deze natuurlijke vitaminen van Orthica helpen je een klein beetje als je net even wat extra nodig hebt.


Last but not least, een springtouw van Sportbay. Zo blijven we wel fit op de redactie!



Wat een heerlijke Healthbox! Wil jij ook maandelijks een doos vol gezonde producten ontvangen? Meld je dan nu aan via Healthbox.nl. Het is ook leuk om cadeau te doen!