WTF Journaal van 31 juli

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo was er vandaag in het nieuws dat een vliegtuigraampje van Ryanair het begaf tijdens een vlucht, een vrouw op mysterieuze wijze tanden mist na een operatie en je Cara Delevingne wenkbrauwen niet moet nastreven.


Vliegtuigraam van Ryanair begeeft het tijdens de vlucht
Is er iets enger dan een vliegtuig dat het begeeft? Waarschijnlijk niet. Dit is de horror van veel mensen. Dus je begrijpt vast wel dat de passagiers nogal schrokken toen het vliegtuigraam van een Ryanair toestel op de schoot van een passagier viel. Ryanair heeft uiteraard op de situatie gereageerd en stelt dat het gaat om een raampje dat dient ter bescherming van het glas. Geen (mega) nood aan de man, dus?


Vrouw mist tanden na een operatie
Denk je dat je voor een routine-operatie naar het ziekenhuis gaat, blijkt dat er ook nog eens twee tanden uit je mond zijn getrokken. Nou ja zeg. De 47-jarige Clare Jones uit Newcastle-under-Lyme maakte dit mee. Ze werd na haar operatie wakker met een gapend gat in haar mond, terwijl ze aan haar baarmoeder werd geopereerd. Volgens haar hebben ze de tanden moeten verwijderen in verband met de beademing, maar dat heeft het ziekenhuis haar niet verteld. De situatie wordt nu onderzocht, maar dat kan wel twee maanden duren. Je begrijpt vast wel dat Clare hier niet zo blij mee is.


Tiener probeert Cara Delevingne wenkbrauwen uit enne... dat lukt niet helemaal
Na de Kylie Jenner lip challenge is er nu een meisje dat graag de wenkbrauwen van Cara Delevingne wil. Je weet wel, dat model dat bekend staat om haar grote borstels. De 19-jarige Britse Polly zag die look helemaal zitten dus liep ze een lokale salon binnen om haar wenkbrauwen te laten doen. Totdat ze de volgende dag last kreeg van een allergische reactie. Je ziet hoe ze nu over straat moet... Van de salon kreeg ze het volledige bedrag van de behandeling terug en een extra £20 om de kosten van de antibiotica te dekken. Het is niet duidelijk hoe zoiets kan gebeuren, aangezien Polly de allergietest doorstond.

Bron, bron, bron