5 online shopping tips die je tijd en geld besparen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Wij zijn gek op online winkelen, maar we moeten toegeven: soms geven we er echt te veel geld aan uit. Heb je hetzelfde probleem? Vandaag helpen we je een handje want met deze 5 online shopping tips bespaar je tijd en geld. Happy online shopping!



1. Weet je maat
Regel nummer 1 in de wereld der online shoppen: ken je eigen maat. Door te weten wat je maten zijn voorkom je miskopen. Ook staat er in de webshop vaak aangegeven welke maat het model draagt en welke afmetingen zij heeft. Zo kun je goed vergelijken.

2. Shop bij winkels die gratis verzenden en retourneren
Deze webshops zijn goud waard, maar ook een valkuil want de drempel is minder groot om iets te bestellen. Toch is het extreem handig, want soms lijkt iets op de foto heel erg mooi maar staat het je in het echt toch niet. We love gratis ruilen. In Nederland heeft Zalando een erg goede service, maar ook bij de internationale webshop ASOS kun je items gratis laten bezorgen en retourneren.

3. Of vind winkels waar je items gratis in de winkel kunt ophalen
Als een winkelketen geen gratis verzending heeft kun je het wellicht wel gratis in de winkel op halen. Onze favoriet? Zara! Online sale shoppen en daarna heel gemakkelijk ophalen in de winkel, zo vermijd je niet alleen de grote salebende in de winkel, maar verzendkosten en miskopen.


4. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
In nieuwsbrieven staan vaak kortingscodes voor korting op de items of gratis verzendkosten. Heel handig, alleen een nadeel dat je mailbox soms overstroomt.

5. Verzamel kortingscodes Er zijn verschillende sites die alle kortingscodes voor je op een rijtje zetten. Heb je je favo item gevonden in een webshop? Vergeet dan vooral niet om even te zoeken op Google naar kortingscodes. Je weet maar nooit!

Bron, bron