6 feiten die je nog niet wist over borsten

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Tietuuuuuuhhh. Wist jij dit al over borsten?


1. Borstorgasme
Wist je dat er vrouwen zijn die puur door stimulatie van de borsten en tepels een hoogtepunt kunnen bereiken? Wij weten niet precies wat voor spannende dingen er dan mee moeten gebeuren…

2. Barbieborsten
Barbie heeft perfect gelijke (en grote!) borsten. Dit geeft kleine meisjes echter wel (weer) een totaal verkeerd beeld, want in werkelijkheid heeft vrijwel niemand twee precies dezelfde tetten. Ongelijke borsten zijn heel normaal. Volgens een studie in de International Journal of Clothing Science and Technology is de rechterborst meestal groter dan de linker.


3. Mannen met minder geld vallen op een grotere voorgevel
Dit is een opvallende bevinding van een studie van The National Institute of Health. Waardoor dit effect wordt veroorzaakt is niet geheel duidelijk, mogelijk stralen grote borsten een bepaalde volwassenheid uit die in tijden van financiële onzekerheid aantrekkelijk wordt gevonden.

4. Mannen met honger vinden grotere borsten aantrekkelijker
Dit werd bevonden in dezelfde studie. Grote borsten staan onbewust voor een bepaalde resource security die maakt dat grote tieten aantrekkelijker zijn als je honger hebt. Wij denken dat we borsten toch stiekem associëren met het feit dat ze ons vroeger melk hebben gegeven…


5. Iedereen kijkt naar borsten, jij ook
Niet alleen mannen kijken naar borsten, vrouwen net zo goed! Mannen kijken alleen wel langer.

6. Derde tepel
1 op de 50 vrouwen blijkt een derde tepel te hebben. Deze kan zich overigens op alle plekken op het lichaam bevinden, niet alleen in de tietregio.


Bron, bron