7 Gênante momenten die sterke koppels overleven

Vrije tijd door Renée

Jij en je vriend? Jullie gaan al een tijd goed. Of beter gezegd, jullie zijn sterker dan ooit. En ja, natuurlijk hebben jullie het nodige meegemaakt. Van ruzies en huilbuien tot de meest gênante momenten waar je nu stiekem om kunt lachen. Als jullie zó goed bij elkaar passen dan overleven jullie onderstaande situaties zeker.


1. Je bent vast en zeker een keer betrapt terwijl je druk met elkaar bezig was. Ja, ook jij hebt weleens thuis de bloemetjes buiten gezet. Thuis seksen blijft een ongemakkelijke bedoening en daarom slaap je tijdens de feestdagen het liefst gewoon lekker thuis. Of in een hotel.
2. Je hebt het punt inmiddels allang bereikt dat je gewoon een scheet kunt laten zonder dat de ander je verschrikt aankijkt. Als je langer dan 24 uur samen bent moet het er toch een keer uit, dat heeft hij allang ondervonden.


3. En je hebt uiteraard de porno collectie van je vriend inmiddels opgedoken.
4. Niet doorhebben dat je ongesteld bent geworden tijdens de seks blijft ook vrij ongemakkelijk. Gelukkig gaat hij er cool mee om.


5. Hem in de douche 'betrappen' op masturberen. Je kunt er of bij gaan staan, of rustig de deur weer achter je dicht doen.
6. Poepen terwijl hij letterlijk een meter van je vandaan zit. Dat is misschien niet zo erg, maar de lucht... Daar heeft hij het nog regelmatig over.
7. Keihard - en super vals - mee zingen met Nelly Furtado onder de douche leverde in het begin ook een gênant moment op. Shit, dat hoorde hij dus echt.

Bron, bron, bron, bron