Vrouwen.nl geeft weg: Aussie-pakketten

Gezicht door Vrouwen redactie

Aussie is de BOM! Vinden we hier op de redactie in ieder geval. We hebben het al vaker gezegd en met die info hebben we ook al vaker iets gedaan. Omdat we nog steeds trouwe fans zijn mogen we vijf pakketjes van Aussie's allernieuwste kindje weggeven: Repair Miracle Collectie. De pakketjes bestaan uit een 3 Minute Miracle Reconstructor (waar echt half Nederland fan van is), een Repair Miracle Shampoo en een Repair Miracle Conditioner.


Deze nieuwe lijn zet zich meteen in, om de schade van het haar tot een lager pitje te brengen. Het repareert, versoepelt voedt en versterkt. Wat. Zijn er nog meer dingen die je wilt? Nee? Precies! In de Repair Miracle-formule in deze lijn vind je onder andere de ingrediënten macadamia-, jojoba- en avocado-olie die elke uitdaging aan kunnen. Ze kunnen zelfs in de meest uitgeputte lokken weer leven blazen. So, let's give it a try en doe mee met de win actie!



Wat moet je doen?!
LIKE de Facebook-pagina van Vrouwen.nl
VOLG Vrouwen.nl op Instagram
EN gebruik #doyourworst in een bericht waarin je bewijst dat je ALLES uit de zomer haalt wat erin zit. Want dat is belangrijk.
Dus: waar wacht je nog op?