Een bachelorette party? Dit is het perfecte (of ergste) cadeau!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Gaat je vriendin binnenkort trouwen? Wij hebben het perfecte idee voor een bachelorettefeest: doe een Boer-Geert-Tour!

Wie kent hem niet? Boer Geert, a.k.a. Geile Geert, van Boer Zoekt Vrouw. Hoewel het seizoen allang afgelopen is, is het met de aandacht voor deze boer nog altijd niet gedaan. Met een heuse georganiseerde tour (inclusief busreis, ja), wordt 2 keer per week langs boer Geert gereden. Volgens gids Anna is Geert helemaal hot bij allerlei soorten vrouwen, van bankiers tot plattelandsdames. Aan het AD vertelt ze: "Een poos terug deed ik een tocht met een paar dames van een sjoelvereniging. Zij wisten nog niet precies waar we allemaal naartoe zouden gaan. Toen ik liet vallen dat we naar Geert gingen, kwamen meteen de toilettasjes tevoorschijn. Even de lippenstift bijwerken. Hij is echt een bekendheid."


Geert zelf vindt het allemaal geweldig. Zijn groente- en fruitwinkel loopt als een trein en hij krijgt wekelijks de kans om kusjes te geven en selfies met vrouwen te maken. Hetty, de vrouw uit BZV waar hij nog steeds mee samen is (wie had dat gedacht?!), ziet het allemaal met lede ogen aan.

Dus, boek snel een tripje met de Boer Geert Tour, blinddoek de bachelorette en laat haar even knuffelen met geile Geert voor een onvergetelijke dag.



Bron, bron