De ergste ontgroeningen bij studentenverenigingen

Vrije tijd door Mariëlle

Heb je ooit Feuten gekeken -vast wel? Je lacht je slap om al die ongein die de studentenverenigingen uitvreten met de feuten (nieuwbakken leden, voor de mensen die de serie niet keken). Tot je je bedenkt dat het echt is. En dat het nog erger kan. Het lijkt namelijk wel of ontgroeningen bij studentenverenigingen steeds maar extremer worden. De onderstaande afbeeldingen van ontgroeningen zijn niks bij Feuten. We hebben het hier namelijk oprecht over slachtoffers. Echt. What. The. Fuck.


Dit meisje werd vernederd door, gewikkeld in huishoudfolie, onder dwang sterke drank te drinken.


Schokkend ... studenten hielden een nazi-thema.


Dit meisje werd vastgebonden met tape. Vervolgens werd ze overgoten met iets dat lijkt op drank. Hartstikke vernederend. Ze kon helemaal niks doen.


De 19-jarige Tom Ward overleed door alcohol.


De 18-jarige Gavin Britton overleed ook door een ontgroening.


Hier is wel duidelijk wat de studenten moesten doen. Ze moesten eten en drinken als honden. Hun voerbakken waren gevuld met een combinatie van hondenvoer, ansjovis, rauwe eieren en goudvis.


Er werd ook een potje rugby gespeeld. Lijkt onschuldig, maar een levende kip speelde voor bal. Echt, dat je jezelf zoiets aandoet is tot daaraan toe, maar die kip kiest er niet voor. Dit is pure dierenmishandeling.


Studenten moesten een glas water atten met daarin een levende goudvis, die ze ook moesten atten. Daarna moesten ze de goudvis redden door hem uit te kotsen.

Gezien de scholen weer beginnen en de intro-feesten, en daarmee de ontgroeningen, weer als paddenstoelen uit de grond worden gestampt zijn wij op zoek naar mensen die dergelijke ervaringen hebben en anoniem(!) hun verhaal met ons willen delen. Dit kun je doen via de upload-button linksboven in de pagina.

Bron, bron, bron, bron