Eindelijk! Dit zijn mogelijk de nieuwe emoji's voor 2016!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

The app Unicode, die de emoji’s op je telefoon verzorgt, gaat halverwege 2016 nieuwe emoji’s publiceren. Yes, eindelijk! Het duurt dus nog een jaar (waarom in godsnaam zo lang is ons een raadsel), maar dan zullen we onszelf eindelijk nóg beter uit kunnen drukken in emoticons. Zou de middelvinger-emoji er dan eindelijk gaan komen?

Bij Emojipedia hebben ze alvast bedacht hoe de nieuwe opties eruit kunnen gaan zien.

In de categorie liefde: een bruid mist haar bruidegom! Hoewel deze man gewoon de 'man in pak' genoemd moet worden want dan kan hij voor meerdere gelegenheden gebruikt worden.

Dit vinden wij voor het grootste gedeelte zeer goede toevoegingen! Hoe vaak wil je wel niet 'geen idee' zeggen door je schouders op te halen?! Of een kwijlend poppetje sturen op een plaatje van lekker eten of een lekkere man?

Tot nu is de 'boks' altijd uitgevoerd door de 'punch in the face'.

De mannen moeten ook eens kunnen dansen, vind je niet?

Avocado, avocado, avocado. Met spek.

Of moeten we gewoon een dikke emoji gaan toevoegen?

De prinses verdient het om haar prins te vinden!

Een haai kan nog best wel eens bruikbaar zijn. Tuh duh, tuh duh, tuhduhtuhduh (Jaws)....

Tot slot de niet zo blije emoji's om verdriet en rouw uit te drukken. Ook daar zouden emoji's ons gevoel nog wel eens beter uit kunnen drukken dan woorden.

Op de site van Metro UK kan je stemmen op welke emoji jij het liefst ziet verschijnen volgend jaar. Op het moment staat de ‘facepalm’ op de eerste plaats. Welke andere emoji’s mis jij nu echt?


Bron, bron, bron