Dit zijn de leukste Facebookpagina's

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We kunnen uren doorbrengen met scrollen op geweldige Facebookpagina’s die we net ontdekt hebben. Vandaag delen we dan ook onze favorieten met jullie: 10 pagina’s die het volgen absoluut waard zijn.



1. Op nummer één natuurlijk Vrouwen.nl . Wij schrijven over alles wat de moderne vrouw interesseert, maar dan met een knipoog. Volg, volg, volg!



2. Dilemma op dinsdag stelt je iedere dinsdag een keuze tussen twee zaken die even (on)aantrekkelijk zijn. Het is simpel: je móét kiezen.



3. Make that the cat wise vertaalt Nederlandse zinnen letterlijk naar het Engels en dat levert hilarische uitspraken op.



4. De speld is je vaste prik voor (on)betrouwbaar nieuws. De laatste nieuwtjes worden hier in sarcasme geschreven. Geweldig!



5. Kakhiel is en blijft een van onze favorieten. De tekstballonnetjes bij de standaard stockfoto’s zijn gewoon geniaal bedacht.



6. Hey vet tof dat je gekookt hebt maar beter maak je geen smerige foto’s is een pagina naar ons hart. Wij irriteren ons mateloos aan die ene tante die denkt dat haar bordje met aardappelen en sperziebonen fotogeniek is. Hoeven we niet te zien!



7. Huisvrouwen met kortpittig kapsel Hier wordt ontrafeld waarom al die 45+ vrouwen toch hun haar zo kort knippen. Met hilarische anekdotes!



8. Ik kijk liever kattenplaatjes dan de voice of holland In een zin: voor al de kattenliefhebbers onder ons.



9. De domste statussen van Nederland. Sommige mensen zijn te dom om te poepen en deze Facebookpagina bewijst dat maar weer eens.



10. Hou je bek. We sluiten dit lijstje af met de Hou je bek-pagina. Want; hou je bek!

Bron