Hoe smaak je 'down there'?

Intiem door Vrouwen redactie

Laten we het even over vagina’s hebben. Hoe smaakt de jouwe? Vrouwen voelen veel gêne over dit onderwerp. En dat is niet zo gek want mannen (en vrouwen ook trouwens) hebben er vaak woorden voor als ‘vissig’, ‘naar de zee’, ‘zuur’, ‘zilt’, etc.. Dit doet echter totaal geen recht aan onze punani’s. Ze ruiken en smaken ‘gewoon’ naar vagina’s.

Hoe smaakt een vagina dan ‘gewoon’?
Je moet je vagina zien als een soort zelfstandig functionerend ecosysteem. Het behoudt zijn gezondheid door eigen bacteriën en een specifieke zuurgraad (pH-waarde). Zolang dit in evenwicht is, stink je daar beneden in principe niet en is de smaak lichtelijk zuur (door de lage pH-waarde). De pH-waarde van onze huid schommelt tussen 6,0 en 7,0, terwijl de pH-waarde van een gezonde vagina zweeft tussen 3,8 en 4,5. Probeer eens iets dat qua pH-waarde in de buurt komt van de pH-waarde van kutje: zwarte koffie (pH 5), een likje citroen (pH 2), of neem een glas wijn dat dezelfde pH-bereik als de vagina heeft. De smaak en geur van je vagina kunnen echter wel beïnvloed worden door wat je eet en drinkt.

Sterke smaken
Sterke smaken als koffie, knoflook of kruidige curries zorgen ook voor een sterke smaak van je mosseltje. Ook vleesetende vrouwen smaken sterker dan vegetariërs. Of dat goed of slecht is, ligt natuurlijk geheel aan de smaak van de proever.

Drankjes
De meest charmante types weten het altijd te roepen als je in de kroeg een drankje een biertje bestelt: “Daar gaat je kut van stinken!” Helaas voor ons heeft alcohol in het algemeen geen goede invloed op de pH-waarde en dus zorgt dit voor een wat sterkere geur.

Roken
Als je veel rookt kan je een licht assige geur overdragen naar het gedeelte down there. De chemicaliën uit je sigaret komen namelijk in je bloedstroom terecht en gaan dus door je hele lichaam.

Tot slot
Fuck alles. Je vagina is een vagina en vagina’s zijn geweldige dingen die bijna net zoveel kunnen doorstaan als kakkerlakken en nokia 3310’s. Hij smaakt zoals hij smaakt omdat de natuur het zo wil en mannen vinden dat lekker, want anders zouden ze er niet zo graag hun piemel in willen steken. Dus maak je er niet te druk over, gewoon douchen en wassen met water (of af en toe een speciale zeep die de Ph-waarde niet aantast). Voor de mannen: puni moet je <i>leren</i> waarderen. Een beetje zoals bier, olijven of oesters. Uiteindelijk vind je het heerlijk!

Bron, bron, bron, bron, bron