13 Dingen waarvan je niet wist dat mannen ze doen

Lifestyle door Mariëlle

Je hoopt zo dat ze nooit en te nimmer over hun beste vriendin zullen fantaseren, maar raad eens: élke man fantaseert zijn vriendinnen. Over ál zijn vriendinnen. Een geruststelling: er wordt dus ook heel veel over jou gefantaseerd. Reken maar uit: hoeveel mannelijke vrienden heb jij? Dus dat! En dat is nog maar één ding wat mannen doen waar jij -tot nu toe- geen weet van had. Er gaat een wereld voor je open met deze 13 dingen die mannen doen die jij nog niet wist.


1. Fantaseren over hun vrouwelijke vrienden. AL hun vrouwelijke vrienden.
2. In plaats van boterhamzakjes dicht te knopen draaien ze het zakje dicht en stoppen ze de uiteinden van het zakje eronder, zonder er een knoop in te leggen.
3. In de douche verzamelen ze water op hun borst en kijken ze hoe het op de grond klettert. Súper grappig. Ha. Ha.

4. Ze schakelen hun beestachtige modus in wanneer ze de trap oplopen. Alleen als ze alleen zijn.
5. Elke man wordt wakker met zijn persoonlijke toren van Pisa. En ze proberen er elke morgen zo snel mogelijk iets aan te doen.
6. Elke man heeft wel eens een knipoog aan een andere man gegeven. Om welke reden dan ook. Ze hebben het gedaan!

7. Ze snuiten allemaal hun neus onder de douche. In hun hand! Dus pas op dat je niet over zo'n klieder uitglijdt als je gaat douchen.
8. Ze tillen allemaal het dekbedovertrek op om ongemerkt te kunnen scheten. Of ze tillen de lakens niet op, dat is nog erger.
9. Als ze plassen, proberen ze het hele wateroppervlak in het toilet te bedekken met plasschuim.

10. Wanneer ze op Facebook een reactie achterlaten bij een vrouw lezen ze het eerst 100 keer na om er zeker van te zijn dat ze niet dom overkomen.
11. Ze kijken altijd naar hun eigen stront als ze uitgekakt zijn. Iets met ego...
12. Ze kijken heus wel romantische comedy's. Dat doen ze alleen niet als er iemand bij is, en dat zullen ze van z'n lang zal ze leven niet toegeven.
13. Ze deleten de zoekgeschiedenis in Google.

Bron, bron, bron, bron, bron