Beautybox van augustus

Gezicht door Mariëlle

Wij huilen mee met de hemel. Nooo zou de zomer dan echt voorbij zijn? We vertikken het om hieraan toe te geven. We houden vast aan de zomer. Mede mogelijk gemaakt door de fantastische beautyproducten die we ontvingen van de Beautybox.nl van augustus.


Het enige wat wij nu nog willen is een beetje zon!


As usual een lief berichtje van dat leuke Beautybox-team.


Oeoeoeoe, wat zal erin zitten?


Tromgeroffel...


Yes! Allemaal zomerproducten!


No-Ad Sunscreen SPF 30 - Fullsize €8,95
De hoogwaardige filters van No-Ad Sunscreen beschermen zowel tegen UVA- als tegen UVB-straling. De zonnebrandcrème is ook nog eens geschikt voor mensen met een gevoelige huid, is niet vettig en droogt de huid niet uit.


Anatomicals - Facial Spritz - Fullsize €8,95
Dit heb je echt nodig op een zonnige dag: deze spray verkoelt de huid en verzorgt het, zodat jij helemaal hittebestendig bent.


Mario Badescu - Glycolic Acid Toner - 29 ml €3,50 (voor een fullsize variant van 236 ml).
Met een toevoeging van 2% Glycolzuur en grapefruit extract peelt, verfrist en stimuleert het de huid.


Batiste - Dryshampoo - Travelsize €2,50
We zijn VERSLAAFD aan droogshampoo. Al is het alleen maar om het feit dat je gewoon na het sporten even wat droogshampoo in je haar spuit en in ieder geval met een lekkere coupe de sportschool kunt verlaten. Dat compenseert dat knalrode hoofd weer.


Eyeko - Black Magic Eyeliner €20,75
Celebs zwéren bij het luxe make-up merk Eyeko. Hij is makkelijk in gebruik, blijft de hele dag zitten én je hoeft de punt nooit te slijpen.


Anatomicals - Hydrating Hairmask €2,99
Na een zwoele zomer met zon, zee en strand kan je haar wel een extra oppeppende boost gebruiken. Dit masker voedt intens wat je haar nodig heeft.


Nivea - Q10 verstevigende bodylotion
Verstevig de huid met deze bodylotion van Nivea. Door het huideigen Co-Enzyme Q10 die de lotion bevat wordt de huid elastischer en steviger.


Wil jij ook elke week zo'n prachtige box, tot aan de nok gevuld met beauty, ontvangen? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl.