De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Mariëlle

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Pfoe hé, zonder dat we het bewust in de gaten hadden zijn er deze maand echt honderdduizend dingen gebeurd. Binnen kantoor zijn we namelijk verhuisd! Geen hele grote ingreep (we zijn eigenlijk alleen maar van tafel gewisseld), maar we hebben nieuwe buren. Vanaf nu zit Girlscene.nl naast ons. Joehoe! En we zijn natuurlijk ook weer enorm verwend deze maand. Yes, we do love our jobs!

Zo kregen we een vet leuk pakketje van Lookx, die we konden verwerken in ons nieuwe item het Beautyoverzicht waarin we elke maand beautyproducten uitlichten die wij leuk vinden.


Redacteur Mariëlle ging samen met Vera van Ze.nl en Renée (die deze keer namens Girlscene.nl present was) naar het event van Ikea. Hier werd de nieuwe catalogus gepresenteerd én Robert Kranenborg kookte voor ze: gravad lax met mosterdijs en mosterd-crumble. Super lekker.


We kregen deze tube Vaseline, waar we ontzettend blij mee waren, want met Vaseline kun je ontelbaar veel dingen doen, die je zeker nog niet allemaal weet.


Ook hebben we deze maand een nieuw item opgezet: ons 'Beauty-overzicht', waar Mariëlle druk mee in de weer is geweest. Dus neem vooral een kijkje.


Verder heeft Leonie even een time out genomen waar ze samen met haar vriendinnen ontdekte hoe fulltime chillen ook al weer moet. Hoewel… ze heeft al haar vakantie-avonturen bijgehouden op haar eigen blog.

En ook Renée zag een gaatje om er tijdelijk tussenuit te piepen. Iets verder, zij reist meteen de halve wereld over naar Bali.


Eindelijk waren we compleet op de redactie en we hebben het er meteen van genomen: we lasten meteen een brainstormsessie in. Het zonnetje scheen en de lucht was blauw, dus die vond plaats op het terras. Dat moge duidelijk zijn.


Is het je al opgevallen dat we een nieuwe stijl hebben op Instagram? Die brainstormsessie heeft zoveel heerlijke vruchten afgeworpen en daar is die nieuwe stijl er één van.


Ojee, Leonie is VERSLAAFD aan de rode Labello die we kregen van het merk. Hij geeft zo’n lekker subtiel kleurtje aan haar lippen.


TAART! Er was weer genoeg taart op de redactie. We zullen hier nooit verhongeren. Deze maand waren Vera van Ze.nl en Danique van Girlscene.nl jarig. Ja, die taart hadden we echt verdiend na al dat harde werken.


In een maand (of eigenlijk één week) zijn er twee nieuwe geuren gelanceerd van merken die we omarmen. Estée Lauder bracht Modern Muse Le Rouge uit en Mariëlle was aanwezig bij de lancering.


En Jo Malone lanceerde de nieuwe geur Mimosa en Cardamom. Leonie pakte dit evenementje mee. Oh, wat hebben we het toch zwaar.


We hebben deze maand veel gelachen (zie de talloze redenen hierboven), maar ook gehuild. Want lieve Rachelle van FemmeFab verlaat ons bedrijf na vier jaar. Super jammer, maar we wensen haar natuurlijk heel veel geluk in de toekomst. Met een afscheidsborrel sloot ze haar tijd bij EEN Media af. Een week na de borrel verscheen er een enorme doos op kantoor met een gigantische ballon erin. Aan de ballon hing een kaart met de foto’s van de borrel als bedankje voor het hele team. We gaan je missen Rachelle!


En alsof we nog niet verwend genoeg waren kreeg iedereen die bij EEN Media werkt kaartjes voor Mysteryland. Echt te gek! De foto hebben we trouwens even gepikt van Mysteryland op Twitter, want zij maken veel mooiere foto's dan wij.


Nou, dat was best een goede maand, al zeggen we het zelf.

Ook werken bij Vrouwen.nl? We zijn altijd op zoek naar stagiaires! (En ja; dan mag je gewoon meegenieten van dit alles).