7 Redenen om hem te dumpen als hij niet met je vrienden overweg kan

Lifestyle door Renée

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends. De Spice Girls klinken dan misschien niet heel serieus, maar deze boodschap moet je niet vergeten. Vooral niet als jouw vriend niet zo goed met je vriendinnen kan opschieten. Natuurlijk hoeft hij niet ineens beste vrienden met hen te zijn, dat is begrijpelijk. Alleen je kan toch op z'n minst wel moeite doen om aardig te doen en je netjes te gedragen? Als hij dat niet doet zijn de onderstaande redenen echt precies waarom je deze relatie moet afkappen.


1. Hij is niet voor altijd
Een relatie beëindigen met een man die bevriend is geraakt met jouw vrienden is een stuk moeilijker dan stoppen met een man die niets met jouw vrienden heeft. In de eerste situatie rouwen vrienden mee, in de laatste situatie zullen zij alleen maar blij voor je zijn.

2. Hij is misschien wel onzeker
De klik tussen hem en je vrienden is er niet en daar kan hij best onzeker van worden. Vooral als hij merkt dat hij beoordeeld wordt als jullie wel een keer met z'n allen samen zijn. En stiekem willen veel vrouwen een zelfverzekerde man...


3. Hij is niet heel sociaal
Hij kan zijn gevoelens niet aan de kant zetten om ook maar een avond met jou en je vrienden door te brengen. Erg sociaal is hij dus niet.

4. Hij weet niet wat belangrijk is in het leven
Vrienden zijn heel belangrijk.


5. Hij heeft je onder de duim
Omdat hij geen moeite doet om door een deur te kunnen met je vrienden word je eigenlijk geforceerd om een keuze te maken tussen hem en hen.

6. Hij wil niet al je kanten leren kennen
Bij je vrienden gedraag je je misschien net iets anders dan bij hem of je deelt andere dingen met hen. Hij is niet echt geïnteresseerd in die kant van jou aangezien hij niet eens een dag met hen kan doorbrengen.


7. Hij denkt dat hij niets met hen gemeen heeft
Maar hoe weet je dat als je nooit de moeite hebt genomen om goede gesprekken te hebben? Maar jij hebt wel veel dingen gemeen, en daar draait het om.

Bron, bron, bron, bron, bron