Beauty overzicht van september

Gezicht door Mariëlle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte met beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Lancôme Hypnôse mascara
Helemaal fan zijn we van het merk Lancôme. Omdat dit toch wel onder het kopje 'diepte-investering' te schalen is, is het belangrijk om van tevoren te weten wat welke mascara doet. Die verschillen lieten ze zien in een artikel. Zelf vinden we de Hypnôse het fijnst. Die is onder andere verkrijgbaar bij de Bol.com.


Nivea 3 in 1 Micellair water
Een deel van de redactie is helemaal fan van micellair water en gebruikt het in alle soorten en maten. Daarom: ga na het reinigen van je gezicht maar eens met een wattenschijfje met micellair water over de huid. Dan zie je dat er eigenlijk nog hartstikke veel vuil op de huid zit. Micellair water reinigt wel grondig is onze ervaring.


Kruidvat Rozenwater
Kruidvat bestaat 40 jaar en daarom steken ze hun 'gouwe ouwe' in een retro jackie. Rozenwater is op dezelfde manier te gebruiken als micellair water: het reinigt (ook) de laatste sporen van onzuiverheden.


Jing Ai Chubby Stick
Deze chubby stick van Jing Ai verzorgt de lippen en geeft ze een subtiel, verzorgt kleurtje. Dit ding heeft de beauty and the brains. En wat niemand weet: hij zit in de Beautybox van oktober.


LOOkX Ultra Wear Mascara
Een superfijne mascara voor iedereen die van lange, natuurlijke wimpers houdt. En hij is gigantische hardnekkig, wat fijn is in een land als Nederland.


L'Oréal Super Liner Ultra Precision
Hoofdredacteur Leonie houdt van 50's style als het om make-up gaat. Zij heeft deze eyeliner ontdekt en linea recta bestempeld als haar nieuwe favoriet. Quote: "Dit is de enige eyeliner waar ik écht goed mee om kan gaan."


M.A.C Collectie Giambattista Valli Margherita
Lipstick! In alle roodtinten graag. Deze van Mac is lekker kek. De kleur neigt naar koraal, maar knalt hij nog harder. M.A.C. make-up is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.


Rimmel Dare to Go Bare Nude Collection By Kate Moss
Rimmel introduceert nieuwe kleurtjes. Deze kleurtjes 128 Mistify Me (links) en 126 Bare Yourself (rechts) zijn mooie kleuren voor het nieuwe seizoen. Ze zijn heel naturel. Daar houden we van! Rimmel is verkrijgbaar bij Bol.com.