Waarom mannen dus niet hun hand uit hun broek kunnen houden

Lifestyle door Renée

Vrouwen hebben de tik om hun kleding recht te trekken of continu aan hun haren te zetten en zo genieten mannen er ontzettend van om hun hand in hun broek te laten glijden. Dat is voor hen de ultieme manier om te ontspannen als ze thuiskomen en een soort must als ze in het openbaar zijn. Het zaakje moet te allen tijde goed zitten, blijkbaar. Interessant genoeg is er ook nog eens een reden waarom mannen dit doen, lees maar mee.


Het beschermt zijn zaakje
Door zijn kroonjuwelen te beschermen met zijn handen voelt hij zich veiliger en op zijn gemak. Bewust of onbewust bevinden mannen zich al snel in deze positie zodat het bijna voelt alsof het zaakje verzekerd is.


Het vermindert zenuwen
Als er een belangrijk moment op hen te wachten staat waarbij ze moeten presenteren helpt het om even te wrijven zodat je de zenuwen kunt loslaten. Er komt dan een kalmerend hormoon vrij en dat kan precies de reden zijn waarom mannen even hun penis aanraken of hun arm aaien.


Het helpt om dominantie onder controle te houden
Op sommige momenten is het een kwestie van kiezen op elkaar zetten en professioneel blijven - hoe moeilijk dat ook kan zijn. Met een hand in je broek lukt dat een stuk makkelijker omdat het schijnbaar aangeeft dat je je territorium afbakent. Aha!

Bron, bron, bron, bron