Wanderlust woensdag: Wist je dat... Ierse mannen het lekkerste ras ter wereld zijn?

Reizen door Vrouwen redactie

Wist je dat... Ierse mannen onlangs zijn verkozen als lekkerste ras van de wereld? Dat had je niet gedacht he? ;-)
Om in het kader van lekkere mannen te blijven, hebben wij de beste, leukste en meest hotte reislustige mannen van Instagram voor je op een rijtje gezet. Volg jij ze al? Dit is de top 5 van Instagram!

1. Jay Alvarrez
Deze jonge en lekkere man die werkelijk alles kan, komt oorspronkelijk uit Hawaï en reist de hele wereld over.
Hij is model (dat komt niet als een verassing!), maakt geweldige YouTube video’s van zijn avonturen en is super sportief; racen, snowboarden, surfen... Alles wat je zoekt in een man right?
Helaas is meneer Alvarrez bezet en door een bloedmooie dame die met hem samen de wereld over reist. Haar naam is Alexis Ren en zij is, surprise surprise, ook model.
Volg Jay op Instagram en je krijgt meteen zin om je spullen te pakken en met hem mee op avontuur te gaan.
Instagram: @JAYALVARREZ – 2.3M Volgers.


2. Adam Gallagher
Deze hottie van 23 jaar oud, werkt en woont in SoHo, is altijd on the road. Onder andere doordat hij genomineerd werd als 'best geklede persoon' tijdens zijn afstuderen is hij zijn blog 'I am Galla' begonnen. Hij maakt prachtige foto’s van zijn ontdekkingen en zijn outfits en hij is ook nog eens cute.
Instagram: @IAMGALLA – 1.4M Volgers.


3. Oliver Heartmont
Geboren in Zweden en woonachtig in New York: Oliver is de oprichter van @beautifuldestinations, ‘s werelds grootste travel Instagram-account met 4 miljoen volgers en hij heeft daarnaast ook een eigen Instagram-account. Je zult weinig foto’s zien waar hij zelf op staat, maar wat je wel ziet zijn prachtige creatieve shots waar wij elke keer weer geïnspireerd door raken.
Instagram: @OLIVERHEARTMONT - 267k volgers.


4. João Cajuda
Deze Portugese man post veel plaatjes van zichzelf maar ons hoor je niet klagen! Joan is niet alleen een pretty boy die lachend door het leven gaat, hij is afgestudeerd in Marketing & PR en werkt al jaren als een reisfilmmaker voor onder andere de Travel Channel. Op zijn Instagram kun je zijn korte en inspirerende films zien.
Instagram: @JOAOCAJUDA – 56.4K Volgers


5. Michael Schulz
Wij hebben Michael al verschillende keren ontmoet en hij is werkelijk een inspiratiebron. Hij is soms een uur met 1 foto bezig, omdat hij altijd op zoek gaat naar het moment waar iets plaats vindt in de juiste compositie en let op lijnen die je door een afbeelding heen leiden. Professioneel fotograaf en in onze ogen een creatieve kunstenaar.
Naast zijn artistieke foto’s, is hij één van de eerste ‘Instagrammers’ van de wereld. Inmiddels reist hij de hele wereld over om lezingen te geven over zijn ervaringen en adviseert hij bedrijven.
Michael heeft onder meer de hashtag #whileinbetween verzonnen die je gebruikt wanneer je onderweg bent naar een nieuwe bestemming.
Instagram: @BERLINSTAGRAM – 424K Volgers.


Ga voor meer sappige reis-info naar: www.wander-lust.nl.