Wat er gebeurt als je sekst met een tampon in

Vrije tijd door Renée

Geef toe, als je nog nooit per ongeluk seks probeerde te hebben terwijl je een tampon in je had zitten, dan ken je wel iemand die dit heeft meegemaakt. Helaas is dit iets wat vaak voorkomt en voor de nodige trauma's zorgt bij de mannen. Maarre... Wat gebeurt er eigenlijk als je seks hebt met een tampon in? Nou het volgende en het is niet mis.


Nou ja, het is natuurlijk duidelijk wat er gebeurt als je een penis in een vagina stopt waar een tampon inzit. Is het een big deal? Best wel. De penis duwt de tampon verder je vagina in, waarna het wel heel lastig wordt om de tampon eruit te krijgen. Niet alleen is het (extreem) pijnlijk en allesbehalve comfortabel, het zorgt ook voor een infectie. Als je bij de dokter komt met een vaginale infectie is de kans groot dat dit de boosdoener is. Ai.



Zorg er dus meteen voor dat je de tampon eruit haalt voordat je verder gaat met seks, want artsen krijgen regelmatig te maken met 'vergeten tampons'. Is het lastig om de tampon eruit te krijgen? Gebruik dan geen objecten om het ding eruit te vissen, maar probeer te squatten om bij de tampon te komen. Als dat niet lukt is een ritje naar de dokter nodig.

Bron