WTF journaal van donderdag 24 september

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: drie redenen waarom het goed is om te leren met een borreltje op, een nieuw social medium voor seksliefhebbers en een kunstwerk om mee te seksen: de seksbok.

Drie redenen waarom het goed is om te leren met alcohol
Je kunt best een drankje drinken voor of tijdens het studeren. Je wordt er namelijk hartstikke creatief van. Alcohol maakt je slimmer, want bij matig gebruik word je scherper. En whisky doet wonderen als je ziek of verkouden wordt en het helpt ziektes en zwaktes te verslaan. Word trouwens niet dronken, want dat is niet dan weer niet handig. Deze weetjes zijn allemaal uit onderzoek ontstaan overigens, kijk maar.


Kim Holland lanceert een erotisch social medium
Kim Holland lanceert Kinkylife: een digitale ontmoetingsplaats voor mensen die behoefte hebben om spannende foto's, filmpjes en gedachtes uit te wisselen. Over een paar weken is de lancering. "Perfect voor mensen die er een vrije of sexy levensstijl op nahouden" zegt Kim. Er zijn mogelijkheden om de video's in rekening te brengen of te chatten tegen betaling. En zo valt er ook nog geld mee te verdienen.

Een sekbok: kunst om mee te seksen
Brabander Bastiaan Buijs ontwierp een seksbok dat zowel als kunstobject in je huiskamer kan staan en waar mannen mee kunnen masturberen en het ding is volgende week zelfs te bewonderen tijdens de Dutch Design Week. "Functionele kunst." Aldus Bastiaan zelf. Hij maakte het nogal vulgaire kunstwerk om het taboe op masturberen te doorbreken. Zij ouders en hun familie kijken er inmiddels niet meer van op. Het gaatje in het kunstwerk is voor de kunstenaar zelf te klein weet hij te vertellen. En het kost 'slechts' 4000 euro. We vragen ons alleen af hoe je het kunt schoonmaken.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron