Dingen die koppels in een gezonde relatie niet doen

Vrije tijd door Renée

Jaloezie, eindeloos ruziën, verwijten naar elkaars hoofd slingeren... Dat is iets wat niet vaak in jouw relatie gebeurt. Jij bent hartstikke gelukkig met je vriend en hij met jou. Daar wijzen de volgende dingen ook op! Als je de volgende dingen herkent weet je zeker dat jullie nog een lange toekomst voor je hebben.


1. Oude koeien uit de sloot halen is niets voor jullie. Wat drie maanden of zelfs een jaar geleden is gebeurd houdt jullie nu echt niet meer tegen. Zeker tijdens een ruzie wordt dit niet keer op keer naar boven gehaald.
2. Aan neppe excuses hebben jullie geen boodschap. Wanneer één van jullie te ver is gegaan kun je daar je oprechte excuses voor aanbieden en daarna is het weer oké.


3. De schuld altijd bij de ander leggen? Nee, jullie weten dat het altijd van twee kanten komt.
4. Je plaatst geen negatieve dingen over de ander online. De middelbare school ligt namelijk al ver achter jullie.


5. Tegenover je vriendinnen haal je het echt niet in je hoofd om continu negatief over hem te praten en hij denkt er net zo over.
6. Jullie levens draaien niet alleen om elkaar. Jullie hebben nog eigen hobby's en eigen vrienden waar jullie apart van elkaar mee afspreken.


7. Als jullie ergens een hekel aan hebben is wanneer de één zich rot voelt door de ander. Dan probeer je het altijd zo snel mogelijk goed te maken omdat het nooit je intentie is om iemand te kwetsen.

Bron, bron, bron, bron, bron