WTF journaal van woensdag 7 oktober

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Deze grauwe woensdag brengt ons weer een paar smeuïge nieuwtjes die je absoluut niet wilt missen. Met vandaag: man kakt tijdens MMA wedstrijd, Bridget Jones is zwanger in de nieuwe film en een man beklimt de Mount Everest met slechts één vinger.



MMA vechter kakt zijn broekje vol tijdens een wedstrijd
Hoe awkward is dat! Deze vechter heet "The Brown Bomber" en wij begrijpen wel waarom. Tijdens een serieuze bokswedstrijd laat deze man zo zijn bruine hoopje lopen. In het filmpje is te zien hoe zijn uitwerpselen langs zijn been naar beneden lopen. Gaat je stoere mannen reputatie. Er wordt door omstanders zelfs gevraagd om kotszakjes...


Bridget Jones 'zwanger' in de nieuwe film
Renee Zellweger ken je misschien beter als Bridget Jones uit de films Bridget Jones's Diary. Binnenkort komt er een nieuw deel uit, en wat blijkt? Bridget is zwanger! Tijdens de opnames zijn foto's gespot waarbij Renee als Bridget rondloopt met een dikke buik en de button 'baby on board'. En we kunnen je daarnaast verblijden met het nieuws dat Patrick Dempsey (!!) en Colin Firth ook meespelen met de nieuwe film van de successerie.


Man met nog één vinger beklimt de Mount Everest
De 33-jarige Nobukazu Kuriki maakt de klim opnieuw naar boven. Bij een eerdere poging die Kuriki deed in 2012, vroren door de kou 9 van zijn vingers af. Tijdens een sneeuwstorm moest hij zichzelf ingraven, maar dit kostte hem zijn vingers. Eerder deed de Japanner al vijf mislukte beklimmingen. Nu deelt hij zijn ervaringen en tussenstanden op Facebook. Deze vastberaden jongeman heeft de ballen om te klimmen. We hopen dat hij het haalt.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron