WTF journaal van donderdag 8 oktober

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een sms'je uit je vagina krijgen als je ongesteld wordt, man doet crowdfunding voor een seksspeeltje en hongerstaking voor WiFi in het ziekenhuis. Het moet niet gekker worden.


Gadget stuurt sms'je uit je vagina over je menstruatie
We staan versteld op de Vrouwen.nl redactie. Een sms'je uit je VAGINA als je ongesteld moet worden? Het is een beetje gek maar wel waar, want je kunt dus 'communiceren' met je vagina over je menstruatie. De Looncup is een nieuwe gadget die op batterijen werkt. De sensor van de Looncup synchroniseert met je telefoon zodat je precies weet wanneer je de cup moet vervangen en krijg je ook nog eens meer menstruatie details. Het houdt dus ook je cyclus bij... Wow, welkom in 2015 dames.


Crowdfunding voor kek seksspeeltje
Voor de mannen die geen vrouw hebben (of kunnen krijgen) maar wel de behoefte hebben om hun piemel overal in te steken is er nu een crowdfunding actie voor een speciaal seksspeeltje. Het speeltje, de 3Fap, heeft een mond, vagina en anus in één voor optimaal plezier. Zo is het net of je je piemel in een echte vrouw steekt zonder dat je er een vrouw voor nodig hebt. De uitvinder hoopt zo'n 50.000 dollar op de te halen om de 3Fap van de grond te krijgen. Enne, het is 'm al gelukt.


Ziekenhuispatiënt stopt met eten omdat hij WiFi wil
Nou, nu breekt onze klomp. Een Catalaanse ziekenhuispatiënt is dus gewoon gestopt met eten omdat hij WiFi wil. Sinds zaterdag krijgt hij geen hap door zijn keel en dat houdt hij vol tot het moment aanbreekt waarop hij gratis WiFi krijgt. Hij werd nog bozer omdat andere patiënten - volgens hem VIP patiënten - wel onbeperkt toegang hebben tot het draadloze internet. En dus stopt hij met eten. We kunnen hem vertellen dat hij net zo lang kan stoppen met eten totdat zijn lichaam ermee stopt, want waarschijnlijk gaat er niks veranderen.

Bron, bron, bron, bron