20 x het ergste aan pijpen

Intiem door Mariëlle

De beste manier om een man wakker te maken? Door hem te pijpen. Althans, dat is wat de meeste mannen antwoorden als je hen die vraag stelt. Maar vrouwen denken daar toch anders over. Dit zijn de 20 ergste dingen aan pijpen.


1. Die dingen zijn te groot voor een vrouwenmond.
2. Oops, je kwijlt. Op hem. Of op jezelf.


3. Het duurt een eeuwigheid.
4. Je lippen gaan echt pijn doen op een gegeven moment. Dat heeft hij niet door als hij met zijn hoofd achterover geklapt ligt te genieten, terwijl bij jou de tranen in je ogen springen van de pijn.


5. Want je moet je tanden verbergen, dus laat je het vooral over aan je lippen. Maar op een gegeven moment weet je echt niet meer hoe je je tanden moet verbergen.
6. Het is echt vreselijk als hij je hoofd aandrukt zodat-ie je gehemelte aait. DON'T DO THAT boys!, dat zien jullie misschien in spannende filmpjes, maar in het echt kan dat niet! We krijgen geen lucht meer. En in het ergste geval kotsen we de boel onder. Moet je niet willen.


7. "O, wacht even, even mijn haar vastmaken." Nee, dat zeg je niet, want dat is een mega anticlimax. Maar wát moet je dan met al dat haar op je hoofd.
8. Of wát moet je met zíjn haar? Je tanden vlossen? Joehoe, dude, wat is precies bedoeling van die bos shag?


9. Die varkensgeluiden maken we echt niet omdat we denken dat het sexy is. Het klinkt niet bepaald sexy namelijk. Ze moeten 'hem' gewoon niet in onze tere keeltjes proberen te drukken.
10. Op een gegeven moment kunnen je knieën en handen echt pijn doen. En je rug ook. Welke houding moet je in Godsnaam aannemen?


11. Wat moet je eigenlijk aan met zijn ballen? Hij vindt het lekker als je er íet mee doet toch? Maar wat dan?
12. Dat hele knielen-op-de-vloer-idee komt zonder twijfel van een man. Heb je ook een kussentje ofzo? Heb je ook aan ons gedacht? We lopen de hele week mank van dat knielen.


13. Dus je moet al die tijd wachten tot hij klaar is? Hebben mannen enig idee hoe lang dat duurt?
14. Neeeeee, niet klaarkomen! Neeeheee.


15. Als hij je meteen daarna zoent. Dat voelt heel ongemakkelijk. Eigenlijk heeft hij dan wel ballen als hij dat doet. Maar dat wist je al, want dat heb je net gezien.
16. Het is ook vreselijk als hij zegt dat hij bijna klaarkomt terwijl jij dat ding nog in je mond hebt hangen. Dan moet je ineens heel snel denken. Wil je dat hij dáár klaarkomt, of haal je het als de wiedeweerga uit je mond met het risico dat het vol in je gezicht terechtkomt.


17. Je vergeet een beetje van 'het spul' te verwijderen en uren later blijkt er een spierwit, droog vlak aan je mondhoek te hangen. Alsof je omgeving echt denkt dat dat tandpasta is.
18. Als hij ondertussen ook iets bij jou probeert te doen. Joehoe, ik probeer me te concentreren. Maar eigenlijk is het erger als hij niet die moeite neemt en alleen maar profiteert.


19. Alleen het idee is al raar: dat hij seks heeft met je gezicht.
20. Terugkomend op punt 18 vinden we standje 69 dan wel weer heel leuk. Of, wat zeggen we? Heel leuk? Geweldig! Fantastisch! Briljant! Wie heeft dit uitgevonden?

 

P.s. roep alle mannen op om dit te lezen. Dan snappen ze het als wij een keertje skippen.

 

Bron