Winactie! Win een heel speciaal speeltje van EasyToys

Intiem door Vrouwen redactie

Heb je er wel eens over gedacht om een vibrator of seksspeeltje te kopen? Of heb je er al een, maar ben je wel benieuwd naar wat er nog meer is? Er zijn zóóóveel speeltjes op de markt (kijk maar eens op EasyToys.nl) dat het soms moeilijk kiezen is! Wat is nou lekker én goed van kwaliteit én betaalbaar?

Speciaal voor degene die door de dildo’s het bos niet meer zien, geven we bij Vrouwen.nl de beste vibrator weg: de Womanizer Pro. Dit speeltje wordt aangeboden door EasyToys.nl en is speciaal voor vrouwen. Om in je eentje mee te genieten, maar samen kan natuurlijk ook.

Wat maakt de Womanizer Pro de ideale vibrator voor jou? Nou, deze werkt net even anders dan andere vibo’s. De Womanizer werkt namelijk niet met vibraties maar met luchtdruk. Door deze op je clitoris te plaatsen, ervaar je het gevoel van orale seks en kun jij geweldig in extase raken. It’ll blow your mind. Or rather your… Ah, laat maar, deze grap is te makkelijk. Anyway, de nieuwe Womanizer Pro maar liefst 8 standen. Wedden dat je vriendje niet zoveel ‘standen’ heeft bij het beffen?

De Womanizer Pro is niet alleen functioneel (het apparaatje heeft ‘orgasme garantie’!), maar is ook gewoon stylish. Hij komt in verschillende designs en wordt ook nog eens geleverd in een mooie verpakking. Dus, wat moet je doen om dit geweldige apparaatje te winnen? Open dit antwoordformulier en beantwoord de volgende vraag: Waarom moet jij de Womanizer Pro in je brievenbus krijgen? Let op: het formulier is alleen zichtbaar op je computer, niet via je mobiel!