Winactie! Win dit heerlijke verwenpakket

Intiem door Vrouwen redactie

De koude wintermaanden komen eraan en aangezien de zon het ook direct laat afweten moeten we maar andere manieren vinden om warm te blijven. En nee dan hebben het niet over met een kop hete chocomelk voor de open haard zitten (hoewel dat ook ernstig genieten is natuurlijk). Wij denken aan iets spannenders. De Sexshop verkoopt de ‘heetste’ producten, bedoeld om de temperatuur in de slaapkamer eens flink op te voeren.

Dat kan natuurlijk met een seksspeeltje uit hun uitgebreide collectie, maar wat dacht je van heerlijke massageolie? Speciaal voor Vrouwen.nl mogen we van De Sexshop 3 verwenpakketten weggeven van Dona by Jo. Wat zit er allemaal in dit goed gevulde pakket?

Een body topping, inclusief masker.

Massage olie en badschuim.

Massage boter.

En een massage geurkaars.

Dat is toch geweldig? En niet iets wat je snel voor jezelf zou kopen. Dus, doe mee met de winactie en maak kans op al dit lekkers!

De Sexshop heeft echt voor ieder wat wils want de 3 pakketten hebben ieder een andere geurencombinatie. Sassy: met tropische geuren en tinten. Flirty, met geuren van rood fruit. En Naughty, met frisse geurtinten die je aan de lente doen denken.

Welk type ben jij? Doe mee met de winactie door dit formulier in te vullen. Laat ons daarin weten welk type jij bent en waarom en wellicht win jij zo'n heerlijk verwenpakket! Dat zal je partner ook niet verkeerd vinden...