Het wondermiddel tegen een droge huid

Gezicht door Renée

Nu de eerste blaadjes officieel van de boom zijn gevallen kunnen we er niet meer omheen: de winter komt eraan. Dat betekent dat we de kou tegengaan in een onesie op de bank en heel veel smeren om de droge huid soepel te houden. Vooral dat laatste is nogal een probleem voor Vrouwen.nl's Renée. Gebarste lippen? Check. Gelukkig hebben we nu hét wondermiddel gevonden dat een eind maakt aan de droge huid.



Ik - Renée - smeer het hele jaar door met crèmes om mijn huid en lippen soepel te houden. Als ik ergens allergisch voor ben dan is het wel voor een droge lippen. Dat is rete irritant, als je het mij vraagt. Als beautyliefhebber ben ik daarom altijd op zoek naar hét wondermiddel om de droge huid tegen te gaan en ik denk dat ik 'm gevonden heb. Sinds ongeveer een maand smeer ik iedere avond trouw met Eucerin Aquaphor en daarmee heeft deze zalf mijn (dure) Nuxe lippenbalsem en Elizabeth Arden 8 Hour Cream buitenspel gezet. Waarom? Omdat dit tenminste een dikke crème is die mijn huid zacht en soepel maakt, wat anders is dan bijvoorbeeld Vaseline.


Dus wat doe je als je een product binnenkrijgt op de redactie en je bent er fan van? Dan stuur je een mailtje naar het merk. Zo geschiedde, en Eucerin was erg blij dat het mij zo goed beviel. Op de vraag of ik hier een stukje over wilde schrijven zei ik daarom ja, want als ik erover praat tegen mijn moeder, zussen en vriendinnen kan ik er net zo makkelijk een artikel aan wijden. Maar goed, terug naar het wondermiddel. Wat is het nu eigenlijk? Eucerin Aquaphor is een zalf voor de (zeer) droge, gebarsten en beschadigde huid. Niet alleen smeer ik het op mijn lippen, ook voor mijn nagelriem, wondjes en zelfs huiduitslag is het fijn. Omdat het zo'n succes in Amerika is ben ik super blij dat het ook in Nederland verkrijgbaar is!

In het kort: Eucerin Aquaphor is zo samengesteld dat het de huid helpt om sneller te herstellen. Bovendien legt de zalf een laagje over de beschadigde huid, waardoor die continu gehydrateerd blijft. Nu vraag je je waarschijnlijk af of het werkt en als we klinische studies moeten geloven: ja, je huid herstelt sneller. Daarom wordt het onder andere aanbevolen door dermatologen.


Ook uitproberen?
De nieuwe Eucerin Aquaphor (40ml) voor de zeer droge, ruwe, gebarsten, geschaafde en/of geïrriteerde huid is verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor € 8,99.

- Dit is een advertorial -