Het bewijs is hier: je valt af met een pizza dieet!

Eten door Renée

Wat doe je als je #fitgirls en #healthyfood zat bent? Dan start je een tegenbeweging. Dat is in ieder geval wat Cosmo's Charlotte deed. Ze is zo gek op pizza dat ze ook weleens een cleanse wilde doen. En dan geen een of andere sapjeskuur, maar een pizza cleanse. Zeven dagen lang mocht ze alleen maar pizza eten en weet je wat... Daardoor verloor ze ruim 2 kilo. Hoe dan?!

Het pizza dieet beviel Charlotte zo goed dat ze na de week nog een aantal bonus pizzapunten at om het te vieren. Halverwege de week merkte ze ineens dat haar huid er nog nooit zo goed uit had gezien en voordat de cleanse afgelopen was zat haar broek al een stuk losser. Hè? We moeten erbij zeggen dat Charlotte verder geen wijn dronk en suiker zelfs skipte wat waarschijnlijk heel veel met het gewichtsverlies te maken heeft.

Hoewel het natuurlijk niet per se aan te raden is om non-stop pizza's te eten voelen wij ons in ieder geval een stuk minder schuldig als we er nog één bestellen. Kom maar door! Om dit heugelijke nieuws te vieren kunnen we uiteraard ook niets anders doen dan een paar heerlijke pizza's op een rijtje te zetten. Geniet ervan.

Bron, bron, bron, bron, bron