Win geweldige schoencadeautjes

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Stop maar met stressen over schoencadeautjes, want wij hebben het beste nieuws van de dag voor je: we mogen gezinspakketten met schoencadeautjes weggeven. Dus: mochten de rode vlekken nu al op je hals slaan, don’t worry, want als je wint, ben je in schoencadeautjes voorzien voor de hele familie.

Wat je allemaal in je schoen kunt verwachten:
- Max Factor Lipfinity Lipstick. Helemaal feestdagen-ready.
- Oral B 3D White Glans en Glamour Tandpasta. Laat die kerstfoto over een paar weken maar komen!
- Ariel 3in1 Pods. Zeg maar ‘dag’ tegen de chocoladelettervlekken!
- Gillette Venus Snap Embrace Scheersysteem. Dit is een heel klein scheermesje dat in elke tas past, voor on the road in deze drukke periode.
- Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem. De decembermaand is zo druk, dat je een goede verzorging wel hebt verdiend. De basis van een goede verzorging is natuurlijk een grondige reiniging.
- Head & Shoulders Voor Mannen Shampoo. Als iemand ervaringsdeskundige is met shampoo dan is het de Sint wel, met zijn lange baard.
- Aussie Mega Instant Miracle Dry Shampoo. Druk, druk, druk. Het is altijd weer hetzelfde (Sinterklaas)liedje in december. Sprits wat droogshampoo in je haar en je bent weer helemaal opgefrist voor het volgende feestje. Met droogshampoo kun je trouwens waanzinnige kapsels maken die je alleen met droogshampoo kunt maken.
- Dreft Afwasmiddel. Gelukkig houdt de Sint ook een beetje rekening met degene die alle troep van zijn feestje weer mag opruimen. Een schoonmaakster was leuk geweest, maar Dreft verlicht het werk ook.
- De nieuwe Sinterklaas CD van Monique Smit inclusief een duet met haar broer Jan.

Waar wacht je nog op? Meedoen jij! Vul het winactie formulier op onderaan deze pagina in (let op: deze werkt alleen op de computer, niet op je mobiel).

En mocht je nou niet winnen, dan krijg je de CD Sinterklaas Is In Het Land van Monique Smit gratis bij Kruidvat bij aankoop van twee producten van P&G.



Bron, bron, bron, bron