WIN shoppen met Fred van Leer en €500,- shoptegoed

Mode & trends door Mariëlle

Bij Vrouwen.nl zijn we nogal van het snelle en het makkelijke. Daar hoort uitgebreid de was strijken van overhemd tot onderbroek ab-so-luut niet bij. Daarbij kunnen we er geen snars van. Tot voor kort. Want redacteur Mariëlle mocht deelnemen aan een strijkworkshop met Fred van Leer en Braun. Hoe kneuterig 'strijken' ook klinkt, dit was echt awesome!

We streken namelijk niet met een strijkijzer, maar met een heuze stoomgenerator. De Braun CareStyle 5 om precies te zijn. En dat maakte het strijken veel makkelijker, waardoor we het ineens heel goed leken te kunnen. Iets wat je goed kunt is sowieso al een stuk leuker. Wat het verschil is met een strijkijzer? Euh... ALLES! Het mooiste vinden we dat je verticaal kunt strijken. En dat moet je hebben als je geen tijd hebt (te lui bent) om helemaal de strijkplank te voorschijn te halen voor die paar kreukels in je blouse. Verticaal strijken (eigenlijk stomen) houdt in dat je je kleren gewoon op een hangertje kunt laten hangen en de stoomgenerator de kreukels recht laat trekken door de stoom op de kleren af te vuren. Ideaal.

Maar goed, even ter zaken: je kunt een veel te gekke prijs winnen. Op Strijkenmetfred.nl kun je namelijk een dagje shoppen winnen waarbij Fred van Leer je begeleidt. Fred van Leer is een hartstikke leuke vent, maar het allerleukste van dit hele verhaal is nog wel dat je €500,00 shoptegoed mag spenderen. En die mooie Braun CareStyle 5 krijg je ook!

Alsjeblieft voor de tip en het enige wat wij nu nog voor je kunnen doen is je heel veel succes wensen! En veel plezier als je wint!