Supersonisch vliegtuig vliegt in een halfuur van Londen naar New York

Reizen door Vrouwen redactie

Een dagje shoppen in New York, eventjes op een neer voor een wedstrijd van de New York Yankees of voor een theatervoorstelling op Broadway; het lijkt nu nog onmogelijk (even op en neer?!), maar deze dingen komen steeds dichterbij. Vorige week lazen we het nieuws dat er wordt gebouwd aan een supersonisch vliegtuig dat in een halfuur van Londen naar New York zou vliegen. Het vliegtuig met vier vleugels maakt gebruik van een speciale techniek waardoor het voertuig zich bizar snel vooruit kan bewegen.??

Het is nog niet duidelijk of het vliegtuig ook ingezet gaat worden voor de commerciële markt, maar wij zien mogelijkheden…?



Stel je voor; in je rete hippe outfit struinen over Fifth Avenue als echte Carry Bradshaw en shóppen, oef! ’s Ochtends vlieg je heen, ’s avonds ben je gewoon weer thuis. Of nouja, in Londen.



Maar je kunt net zo goed ook de avond even blijven. Eventjes naar een show op Broadway, want ja: die Nederlandse musicals zijn leuk hoor, maar de originele versies zijn toch altijd beter.



En als je dan toch blijft, dan moet je ook even eten. Wat dacht je van een echte NY Hotdog? Met onbeperkt veel saus.



En het is ook gewoon cool om even langs de weg te staan en heel hard ‘TAXI’ te roepen. Dat doe je in Nederland toch gewoon echt minder snel.



En nu we er toch zijn, pakken we ook nog even een wedstrijdje van de New York Jankees mee. Genieten van het mannelijk schoon. Go Yankees!

Je begrijpt het: deze jet moet zo snel mogelijk de lucht in. New York wacht op ons!

Bron, bron