Deze Victoria's Secret bh kost 2 miljoen dollar

Mode & trends door Vrouwen redactie

De Angels zullen morgen allemaal taart (of een caloriearme salade...) eten want de Victoria's Secret Show viert haar 20ste verjaardag. En zoals ieder jaar zijn we weer erg benieuwd naar het pronkstuk van deze show. Dit jaar belooft het een sparkly, maar vooral prijzig exemplaar te zijn.

Tien nieuwe Angels, waaronder onze eigen Romee Strijd, maar ook Gigi Hadid en Kendall Jenner zullen over de catwalk paraderen in de mooiste en meest sexy lingerie. Muziek van Selena Gomez, Ellie Goulding en The Weeknd. Dit belooft een show te worden.

Maar waar we het meest benieuwd naar zijn is natuurlijk de veelbesproken “Firework Fantasy Bra”. Aan Angel Lily Aldridge de eer om deze prijzige bustehouder, bedekt met 6.500 diamanten, aan de rest van de wereld te laten zien. De bh, die door de Zwitserse juwelier Mouawad is gemaakt, kost maar liefst 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro)(!!!).



Voor 1,8 miljoen euro kun je een hoop andere dingen kopen zoals bijvoorbeeld 228 diamanten ringen van Tiffany&Co of 20 privéjets van Amsterdam naar New York City. Hierboven vind je nog een aantal dingen die je kunt kopen voor de prijs van een Victoria Secret Firework Fantasy Bra. Wij vinden de prijs bi-zar.

Wat zou jij doen met 2 mijoen?

Bron