WTF journaal van dinsdag 10 november

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een terminale man trouwt met de liefde van zijn leven (lees: sekspop!), Mister Bean ruilt zijn vrouw in voor een 28 jaar jonger ding en een Mexicaanse visser overleefde veertien maanden op de Stille Oceaan.


Terminale trouwt met sekspop
Het klinkt heel raar en vies: een terminale man die met een sekspop trouwt, maar de reden erachter is eigenlijk beeldschoon. De Chinese man wilde namelijk dolgraag trouwen, maar de tijd begon te dringen en hij kon de gedachte om een weduwe achter te laten niet aan. Zoals te zien is op de foto gaat de man heel teder om met de pop. De 28-jarige man zou lijden aan kanker. Toch doen er ook geruchten de rondte dat het één grote marketing-campagne zou zijn.


Mister Bean hengelt een jong kippetje binnen
Rowan Atkinson, zoals mister Bean echt heet, was al tijden getrouwd met Sunetra Sastry. Een knappe vrouw die oogt alsof ze van binnen ook nog eens leuk is (we kennen haar natuurlijk niet persoonlijk). Maar sinds vandaag zijn ze geen stel meer. De 60-jarige Atkinson ruilt zijn 54-jarige vrouw in voor een chicky die 28 jaar jonger is. Door deze actie laat mister Bean zijn ex in tranen achter. Wij verbazen ons er vooral over dat iemand van 28 jaar eraan moet dénken om het met deze man te doen. We vonden het al raar dat zijn ex zijn vrouw was (snap je 'm nog?).


Visser overleeft 14 maanden op de Stille Oceaan
In 2012 ging José Salvador Alvarenga vissen bij de kust van Mexico waar hij twee dagen later in een vreselijke storm terechtkwam. Na de storm bleek de motor van de boot kapot te zijn en ook een anker was niet aan boord. Alvaranga zat samen met een 22-jarige matroos op de boot. Ze overleefden door schildpaddenbloed, regenwater en de vissen die ze met blote handen vingen. De matroos stierf onderweg. Maar omdat José in zulke waanzin leefde heeft hij nog zes dagen tegen het lijk gepraat. De waanzin sloeg zo hard toe dat hij hallucineerde en de gedachte van zelfdoding meermaals door zijn hoofd spookte. Hij had zo'n honger dat hij zijn eigen vingernagels op at. Het bijzondere verhaal werd volledig uitgewerkt door The Guardian die hem interviewde.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron