WTF journaal van donderdag 12 november

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: beauty blogger smeert haar gezicht in met sperma, de man die destijds op zoek was naar de mooiste poes (die daar beneden ja) heeft hem gevonden en om het seks-gehalte in balans te houden sluiten we af met iets heel erg seksloos: de Vlaamse huisvrouw sterft uit.


Blogger smeert sperma op haar gezicht
Blogger TracyKiss zweert erbij om sperma op haar gezicht te smeren. Haar huid zou lekker zacht worden door al die spermacelletjes. Zelf ziet ze veel verschil met de periode voordat ze sperma op haar gezicht smeerde: de roodheid in haar gezicht is erg afgenomen. Ze beweert ook dat je uiterlijke ouderdomskwalen tegengaat. Wij vragen ons wel af: HOE komt ze aan dat sperma? Vraagt ze dan vlak voordat haar vriend klaarkomt of hij héél even wil wachten zodat zij er een potje bij kan pakken? En HOE is ze op het idee gekomen om dit te proberen?


Mooiste poes is gevonden Een tijdje geleden zocht deze man naar de mooiste poes ter wereld om er een blowjob machine van te maken. Mannen stoppen hun pielemuis in de mond van het apparaat en ín de machine zouden ze de poes van een echte vrouw voelen. Nou die vrouw hebben ze gevonden en hierboven zie je het vervolg. Het is trouwens wel een heel vies filmpje.


Vlaamse huisvrouw sterft uit
Sekslozer maar even What The Fuck: de Vlaamse huisvrouw dreigt uit te sterven. In heel Vlaanderen leven namelijk nog maar 233.000 huisvrouwen. In vijftien jaar tijd neemt dit ras met maar liefst 40% af en in 1990 waren er zelfs nog 700.000 Vlaamse vrouwen die het huishouden runden. Maar de huisvrouw blijkt zo niet 2015 te zijn. Wat de huisvrouwen er zelf over te zeggen hebben is niet bekend.

Bron, bron, bron, bron