Beauty overzicht van november

Gezicht door Mariëlle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.


Estée Lauder Double Wear Foundation
Op rechts zie je (volgens Mariëlle) de allerfijnste foundation van de hele wereld: Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup in de kleur Fresco 01. Deze is voor €42,95 verkrijgbaar bij Bol.com. Op links zie je de nieuwste versie uit de Double Wear-lijn: Double Wear Makeup To Go in een handig meeneem doosje die makkelijk in je tas past. In het doosje zit de fountaion en die pomp je met het knopje bij de sluiting naar boven, zodat je hem met het sponsje kunt opdeppen en op je gezicht kunt aanbrengen. Super handy! Deze is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €47.


Moroccanoil
Bij élk haarprobleem kun je Moroccanoil gebruiken. Deze olie is gebaseerd op arganolie (altijd goed!). Het voorkomt pluis, laat haar wat nodig aan een kappersbeurt toe is weer stralen en helpt al je haarproblemen de wereld uit. Omdat het goedje zo populair is zijn er inmiddels veel varianten op gemaakt zoals het Moroccanoil Smoothing Mask. Deze Moroccanoil is verkrijgbaar voor €16,90 en het masker is verkrijgbaar voor €42,90. Lijkt veel geld, maar echt: je kunt de kapper eeuwen uitstellen.


Andrélon Oil&Care
Vrouwen.nl hoofdredacteur Leonie heeft al van alles in haar haar gebruikt, maar grijpt altijd weer naar haar oude vertrouwde Andrélon. Nu is Andrélon Oil&Care haar favoriet. Ze weet niet wat het is, maar die shampoo krijgt haar haar gewoon precies zoals ze het wil hebben.


Pearl Drops Pure Bleaching White
Deze tandenwitter van Pearl Drops hebben we pas vorige week ontdekt. En sceptisch als we zijn moesten we het eerst proberen voordat we geloofden dat het werkte. Ja hallo, je kunt ons echt niet zo maar alles wijsmaken. Dus we gingen aan de slag. En ja hoor, het werkt gewoon! Proefkonijn Mariëlle had een beetje aanslag (echt maar een heel klein beetje) tussen haar tanden door al haar slechte eigenschappen (koffie, rode wijn en dat soort tandbedervende dingen). Na een week zag je er bijna niks meer van! Awesome! Hopelijk heeft de tandarts dan minder werk als ze er op 5 december (OP 5 DECEMBER JA!) in de stoel ligt. En dat voor nog geen €25 via Pearldrops.nl.


Catrice Ultimate Colour Lip Colour
Roodtinten voor op je lippen? Come to MAMA! Die zijn hier altijd welkom! Onze hoofdredacteur heeft een voorliefde lipstickjes van Catrice uit de Ultimate Colour-lijn. De kleuren van linksboven naar rechtsonder: 210 Pinkadilly Circus, 420 Plum Fiction, 360 Mattraction en 410 Rocking Like a Pink-Star.