Bellen met de Sint, dat kan!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Oh My God (deze term gebruiken we echt alleen maar als dingen het echt waard zijn), de technologie anno 2015 heeft ook Sinterklaas bereikt en dat betekent in dit geval dat die Goedheiligman een mobiele telefoon heeft aangeschaft. En daarmee kan hij jou op sinterklaasavond bellen.

Bellen met de Sint? Dat vinden wij zelfs spannend! Hoe cool is het om op pakjesavond gebeld te worden door Sinterklaas? Hoe jong/oud/klein/groot/dik/dun je ook bent. Zo’n klein gebaar kan je hele avond maken. Geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen. Hoe lang het ook geleden is dat we onze schoen hebben gezet (dat is niet waar, we proberen het nog steeds elk jaar), Sinterklaas blijft magisch. En hoeveel grote cadeaus je ook hebt ingezet om jouw kleine mini-me in te pakken, een telefonische tête-à-tête met Sinterklaas zal het gespreksonderwerp van de volgende dag zijn! Een rijk leven hoeft namelijk niet duur te zijn. Ook niet op pakjesavond. Nu heb je namelijk dezelfde Sinterklaas, maar dan supervoordelig.

Hoe krijg je Sinterklaas aan de lijn?
Deze week start Telfort met de inschrijvingen voor Telefoontje van Sint. Schrijf je in op TelefoontjevanSint.nl, en wie weet ben jij één van de 150 kinderen die wordt gebeld. Doe dit voor 4 december. Geef aan waarom jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje, jijzelf (!!!) of het kind van het kleinkind van het neefje van je nichtje het verdient om gebeld te worden door Sinterklaas. Op de site kun je ook aangeven welke hobby's het gelukkige kind heeft (alsof Sinterklaas dat niet weet!) en waar de cadeautjes verstopt liggen. Dan kan Sinterklaas zelfs wat aanwijzingen doorspelen.

Sinterklaas heeft al zijn hulpsinten ingeschakeld om deze klus te klaren. En dat ziet er zo uit:

So like Telfort says: Met Telfort Telefoontje van Sint kun je Sinterklaas in huis halen, maar dan supervoordelig!