WTF journaal van maandag 23 november

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: je zal maar: 'Phuc dat Bich' heten, vrouw belt politie zodat ze dronken naar huis kan rijden en glitters in je baard.

Je zal maar: 'Phuc dat Bich' heten

Je hebt gekke namen zoals S.M. Kelders, Bennie Thuis en Claar Comen. Maar deze man uit Australië spant toch echt de kroon met zijn naam. Hij heet namelijk: “Phuc Dat Bich”. De 22-jarige man is niet bepaald blij met zijn naam aangezien hij niet eens een Facebook-account mag hebben. Zijn account is door Facebook zelf verwijderd en je kunt waarschijnlijk wel raden waarom. Nadat zijn account verwijderd was plaatste Mr. Bich via een nieuw account de post: “I find it highly irritating the fact that nobody seems to believe me when I say that my full legal name is how you see it.”.

We zien het al voor ons: Hallo mijn naam is Fuck That Bitch. Zielig, maar stiekem ook wel een beetje grappig :-)


Vrouw belt politie zodat ze dronken naar huis kan rijden

Een vrouw uit New Jersey dacht slim te zijn. Na een goede hoeveelheid drank wist de vrouw dat als ze achter het stuur zou kruipen, ze gepakt zou worden en een hoge boete zou krijgen. Om aan deze situatie te ontvluchten bedacht ze een slim plan. Ze belde de politie en loog dat er ergens een overval werd gepleegd. Terwijl de politie naar de plek van de overval zou rijden, zou ze ongezien naar huis kunnen rijden zonder een boete te krijgen. Maar de politie kwam er natuurlijk al snel achter dat er helemaal geen overval was gepleegd. De vrouw vond haar eigen grap erg leuk en poste het verhaal op Facebook. De politie kwam hierachter en de vrouw kreeg alsnog een bekeuring voor vals alarm #fail.

Slim bedacht, maar stom gespeeld.


Glitters in je baard

Mannen ren naar de hobbywinkel want jullie hebben glitters nodig! Vorig jaar grepen mannen massaal naar de kerstballen, maar dit jaar wordt het een sparkly Christmas. De trend van dit jaar is namelijk: glitters in je baard! Helaas, dat wordt niet meer sneaky met iemand zoenen, want die glitters gaan werkelijkwaar OVERAL zitten. En hoe je die ellendige dingen in hemelsnaam weer uit je baard moet krijgen...GEEN IDEE.

Succes :-)!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron