WTF journaal van dinsdag 24 november

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: moeders roken wiet tegen ochtendmisselijkheid, naakte man gearresteerd voor een hamburger stelen uit iemands auto en een nieuw soort operatie kan ervoor zorgen dat transgender vrouwen zwanger kunnen worden.

Sommige vrouwen roken wiet tegen ochtendmisselijkheid in plaats van de voorgeschreven medicijnen te nemen

Moms (to be) claimen dat wiet roken minder gevaarlijk is dan de voorgeschreven medicijnen om ochtendmisselijkheid tegen te gaan. Volgens een Jamaicaanse studie is er geen verschil gemerkt tussen moeders die rookten tijdens hun zwangerschap en moeders die dit niet deden. Maar andere studies laten juist zien dat de baby's van moeders die wél wiet rookten veel problemen hadden en ook op latere leeftijd. Wij raden het aan om het gewoon niet te doen en de adviezen van de dokters op te volgen.

Naakte man in Derby gearresteerd voor het stelen van een hamburger uit iemands auto

De politie van Derby zegt dat de man een Hungry's Jack burger (soort van Whopper) stal uit de auto van een winkelier. De bestolen man had juist een aantal burgers gekocht voor een vriend die heel wat kilometers verderop woonde. Toen de dief geconfronteerd werd door de eigenaar van de burger trok de gestoorde man zijn kleren uit en liep hij weg. Beetje apart verhaal.

Kunnen transgender vrouwen binnenkort zelf kinderen krijgen?

Een kliniek in Ohio is kort geleden begonnen met een spannende operatie die ervoor moet gaan zorgen dat transgender vrouwen zwanger kunnen worden. De bedoeling is dat de baarmoeder van een vrouw bij een andere vrouw kan worden getransplanteerd die er geen heeft. Dit zou dus betekenen dat transgender vrouwen binnenkort zwanger kunnen worden. Hoe bijzonder is dat?

Beeld: Thinkstock

Bron bron bron bron