Kerstwinactie #1: Braun silk epíl 9 én Braun Face!

Gezicht door Vrouwen redactie

Dus jij dacht er even mooi mee weg te komen en met een wintervachtje de winter aan je voorbij te laten gaan? Hell no! Dat moet je niet doen. De hele wereld ziet die vacht van een kilometer afstand al door je panty heen schitteren. Dat moet je echt niet willen. Ontdoe jezelf van die tweede huid die als een donslaagje (lees: stevig schuurpapier) over jouw eerste huid ligt. Wat jij nodig hebt is een Silk-épil! Heb jij even geluk dat wij bij Vrouwen.nl de Silk-épil 9 mogen weggeven ter waarde van €159,99! 2x zelfs!

En we hebben nog meer moois. We mogen ook een Braun Face 2-in-1 gezichtsverzorgingsset weggeven. Dit is een gezichtsepilator en een reinigingsborstel voor je gezicht in één. Als je wint win je zowel de Silk-épil 9 én de Braun Face. Je wint ze allebei en hoeft dus niet te kiezen. Je kunt deze mooie set winnen door het winformulier onderaan het artikel in te vullen (let op: dit werkt alleen op desktop).

Waarom wil je de Silk-épil 9 winnen?
- Jij wilt toch ook gladde benen?
- Zeker met de feestdagen!
- Je hoeft de komende 100 jaar geen scheermesjes meer te kopen, want dit ding gaat heel lang mee. Misschien geen 100 jaar, maar wel heel lang.
- Dit is de epilator die meer haartjes tegelijk pakt dan welke epilator dan ook.
- Micro Grip Tweezer Technology, een moeilijk woord, maar dit betekent dat de epileer-power nóg meer wordt verhoogd.
- Je kunt deze epilator zowel nat als droog gebruiken. Je kunt hem dus onder de douche gebruiken! Dat is handig, want dan kun je meteen alle haartjes wegspoelen na het douchen en dan heb je ze niet meer door je hele huis dartelen. Super chill! En omdat je onder water kunt epileren kan de huid meteen gekalmeerd worden door het warme water.
- Je hoeft je haren niet eerst een eeuwigheid te laten groeien voordat je ze kunt epileren. De grootte van een zandkorrel is al genoeg voor de grip van de Silk-épil 9.
- Je hebt 4 weken lang geen beenharen meer!

Waarom je de Braun Face wilt hebben:
- De Braun face epileert meerdere gezichtshaartjes tegelijk.
- Geen moeilijk gedoe met harsstrips
- Ben geen uren kwijt aan haartje voor haartje alles weg eliperen.
- Met de Braun Face kun je ook je gezicht reinigen met de gezichtsborstel.
- De gezichtsborstel reinigt je gezicht tot in de diepste poriën.
- De reinigingsborstel masseert de huid van je gezicht.
- Je krijgt er drie verschillende borstels bij: Extra Sensitive Brush, Exfoliation Brush en Beauty Sponge.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.