Online seksles - doe mee met de meer-pret-in-bed-challenge

Intiem door Vrouwen redactie

Vandaag kwam er schokkend nieuws binnen op de redactie. Het blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen geen orgasme krijgt tijdens de seks met een partner. Noooo! We wisten best dat niet iedere vrouw even makkelijk klaarkomt, maar meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen? Kom op mannen: doe eens wat meer jullie best!


Alhoewel.. Het ligt natuurlijk niet altijd aan de mannen. Tuurlijk: die figuren die hun vingers in je rammen alsof ze het toilet aan het ontstoppen zijn, of die types die zich meteen volop en alleen op je clitoris storten, zijn niet echt opwindend en kunnen echt nog wel wat leren. Maar als vrouw kun je ook zélf beter worden in je eigen orgasme.

In december kun je via deze website meedoen aan een heuse Meer-pret-in-bed-challenge. In 21 dagen leer je (online) hoe je een multi-orgasme kunt beleven. Een multi-orgasme? Jazeker: binnenkort klinkt er alleen nog gekreun en geschreeuw uit jouw slaapkamer. Het kost je niks en het kan je alleen maar iets opleveren. Wij zeggen: doen!


WE WANT YOU!
Ga je meedoen aan de challenge en kun je een beetje leuk schrijven? Wij willen er dolgraag verslag van doen op Vrouwen.nl. Stuur even een mailtje naar leonie@vrouwen.nl, dan nemen we contact met je op over de details.

Bron, bron
Beeld: thinkstock