Waarom we stiekem Adele-moe zijn

Celebs door Vrouwen redactie

Laten we eerlijk zijn: hoewel Adele op dit moment retegoed scoort zijn we op de Vrouwen.nl redactie stiekem eigenlijk Adele-moe. Gisteren schreven we nog over Adele's - toegegeven, geniale - samenwerking met Jimmy Fallon. Maar echt, eigenlijk kunnen we niet meer. We zeggen het maar gewoon... We willen niet meer over Adele lezen, horen en schrijven en dit is waarom.

1. Ze heeft iedereen zo lang laten wachten.
Op haar hit Skyfall voor de James Bond film na was het letterlijk stil rondom Adele. Hoezo iedereen zo lang laten wachten? :( Ze veroverde de wereld en verdween plots. Niet cool voor de fans.


2. Ze is ineens overal te zien.
Zoals bij 1. stond was het zo stil rondom Adele dat je een speld (of microfoon) kon horen vallen. En nu? Nu is ze ineens overal te zien. Met overal bedoelen we ook echt o-ver-al. Dat is best intens als je zo lang niet van iemand hebt gehoord.

3. Ze neemt Spotify playlists over.
Het moge duidelijk zijn dat ze een monsterhit heeft gescoord met Hello, maar dat betekent ook dat iedere Spotify playlist sowieso komt met Hello erin. Terwijl ze niet eens haar album op Spotify wil plaatsen!


4. Ze is ieder uur op de radio te horen.
Als ze ieder uur op de radio te horen is, betekent het dat we haar 8 keer per dag horen x 5 werkdagen = 40 keer per week. En hoe lang stond Hello ook alweer in de hitlijsten...?

5. Ze is de nieuwe Kim Kardashian.
Of ze meer klasse heeft dan Kim K. laten we even in het midden, maar Adele is zo vaak in het nieuws en haar artikelen scoren steeds zo goed dat ze de Kardashians van de viraltroon stoten. Dat moet vast pijn doen. Iedereen weet inmiddels hoe mensen over de Kardashians denken... Er is een Kardashian adblocker, dus zou dat ook voor Adele komen?

Maar goed, we moeten haar nageven dat ze het heeft geflikt. Petje af voor je succes Adele, maar we willen nu graag iets anders horen. ;-)

Bron