Win een weekendje Brugge

Reizen door Vrouwen redactie

YES! We mogen in samenwerking met IHG Rewards Club een heerlijk lang weekend weg verloten onder onze lezers! We hoeven niet te vragen of je toe bent aan een weekendje weg, want hallo: wanneer ben je níet toe aan een weekendje weg?! Lekker even er tussenuit met een vriendin, je lover of iemand anders? Dat kan! We geven 1x een weekendje er tussenuit voor 2 personen weg. Dat betekent: 2 nachten, inclusief 2 diners en 2x ontbijt. En de bestemming is Brugge!

Weet je hoe tof Brugge is? Stap in de auto, rijd een paar uurtjes en waan je in het buitenland! Lekker biertjes drinken, leuk shoppen in het pittoreske stadje en je kunt er knettergoed stappen.



Het reisje wordt georganiseerd door de IHG Rewards Club. Dit is het grootste loyaliteitsprogramma ter wereld. Je overnacht in het Crowne Plaza Brugge en met je hotelovernachting kun je punten verdienen. Hoe het werkt? Je kunt met het programma punten verdienen door leuke dingen te doen: hotelovernachtingen, diners en meer! Deze punten kun je vervolgens inwisselen en dan krijg je er weer hotelovernachtingen, diners of zelfs vliegtickets voor terug, afhankelijk van het aantal punten.

Denk je nu: dit lijkt me wel wat? Tof! Doe hieronder mee met de winactie en maak kans op dat weekend weg! Vertel wat jij in Brugge gaat doen in het invulvak hieronder.

Meer informatie over de IHG Rewards Club vind je op deze website.

Let op: het winactieformulier werkt alleen op desktop en dus niet via je mobiel.