Dit is de ergste dierenmishandeling ooit

Vrije tijd door Renée

Op sommige momenten verlies je je vertrouwen in de mensheid. Dit is weer zo'n geval... Een hondje is door vier zieke Britse tieners enorm mishandeld én in brand gezet. Tot overmaat van ramp voerden ze het hondje drugs en lieten ze het ergens achter totdat de hond een pijnlijke dood zou sterven. Het hondje, Chunky, heeft het wonder boven wonder overleefd, maar je wil niet weten in wat voor staat het dier was.

Het enige wat we kunnen denken is: arme Chunky. De tieners die de hond hebben toegetakeld hebben Chunky zo erg mishandeld dat zijn poten en nek gebroken werden. En wat bleek? Ze hebben de puppy eerst gestolen voordat ze hem zo toetakelden. Dit speelde zich in februari af. Chunky werd gemarteld, zijn ogen en hoofd werden in de brand gezet en vervolgens gaven ze hem drugs waarna de tieners dachten dat hij dood was. Blijkbaar was het toen tijd om hem te dumpen. Twee dagen later werd hij door iemand gevonden en hij ademde nog steeds. Tijd om deze dierenbeulen te straffen.


De gekken mogen vijf jaar geen dieren houden en komen er met een boete vanaf. Als dat alles is...? De RSPCA beweert dat ze nog nooit zoiets hebben meegemaakt, dus het klinkt alsof de tieners er makkelijk mee wegkomen.

Bron